Polyrattan luxus bútorok nagy kedvezménnyel

A kültéri bútorok időszaka véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy befagyott a kerti bútorok piaca! Az őszi/téli időszakban ugyanis rengeteg akciós ajánlatot találhatsz, amit kihasználva jó minőségű, luxus bútorokkal rendezheted be a téli kertedet, a belső wellness tereidet vagy felfrissítheted velük a tavaszi teraszod megjelenését!


Az év végi kerti bútor akciókat ezúttal a Black Friday hozta magával, amelyek 20%-os kedvezményt kínálnak a Luxor luxus kerti szettjeiből! A Domus Ventures cég Luxor sorozata a legmagasabb minőségi és formatervezési elvárásokat ötvözi, hogy kerted ékei ne csak szépek és hívogatóak, de kényelmesen és tartósak is legyenek.

A természetes hatású, meleg színekkel és egyszerű, sallangmentes formákkal dolgozó Luxor család a polyrattant és a Marina Plus szintetikus bőrt vegyíti, kiváló eredménnyel. Mindkét anyag kifejezetten kültérre lett fejlesztve és megkönnyítik a bútorok tisztítását, karbantartását is.

A vázat a fonott, rattan bútorokra hajazó kialakítás uralja, ami tökéletesen időjárásálló. Biztonsággal kint hagyható a szabad ég alatt, mert a napfény nem szívja ki a színét, a víz pedig nem árt neki. A vízálló és színtartó Abaco XF polietilénből készül és nemcsak tartós, de könnyen is tisztítható.

A puha műbőr borítás is hasonlóan magas minőségű. Ez is bírja a vizet és az UV sugárzást, nem véletlen, hogy előszeretettel alkalmazzák yachtok fedélzetén. Az akcióban elérhető két szett tehát kül- és beltérre egyaránt tehető, elegáns megjelenésével és vendégmarasztaló kényelmével hamar belopja majd magát a szívedbe!

Étkezőgarnitúra

A szett egy  üveglappal ellátott étkezőasztallal, két karosszékkel és 4 étkező székkel érkezik. A 6 személyes étkező garnitúra jól mutat majd bármilyen stílusú teraszon, akár egyedüli Luxor termékként kerül hozzád, akár a bárszettel együtt! A közel 2 méteres asztal mellett kényelmesen elfértek majd, a puha borítású székeken pedig ugyanolyan jól esik majd egy gyors ebédet elkölteni, mint egy hosszú baráti beszélgetésbe belemerülni.

Bárszett

Az étkezővel együtt vagy önmagában is megvásárolható bárszett egy magas bárasztalból és három bárszékből áll. A tárolórésszel is ellátott asztal tetején ugyancsak üveglap található, míg a magas bárszékek stabilitását erős alumínium adja. Kerti partikhoz vagy baráti borozásokhoz tökéletes az elegáns bárokat idéző szett.

Ha szeretnél egy minőségi, elegáns és klasszikus étkezőt vagy bárszettet, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol személyesen is kipróbálhatod a Luxor bútorok luxusát!