Grill hétvége Ürömön, gyere te is!

A hétvégén (szeptember 4-5) igazi örömünnepe lesz a grillezésnek Ürömön, ahol a SpaTrend Expo zárónapjain megmutatják mit tudnak az ország legkiválóbb grilljei. Ha érdekel a grillezés és a finom ételek, téged is vár a Grill hétvége!


A grillezést központba állító események nemcsak magukkal a grillekkel, ötletes kiegészítőikkel ismerkedhetsz meg, hanem azt is élőben láthatod mire képesek az egyes típusok. Éppen grill vásárlás előtt állsz? Vagy szeretnéd bővíteni a grill parkodat, de nem tudod milyen irányba indulj el? Akkor itt a helyed, ahol akció közben nézheted meg a grilleket, amint profi szakácsokat kezei között ontják magukból az ínycsiklandó falatokat.

Szombaton és vasárnap is a minőségi grillek széles választékát ismerheted meg, amelyek között találsz majd faszenes, gázzal működő és fával fűthető grillt is.

A rendezvény keretein belül felmérheted majd, hogy miben különbözik a Kamado Chef és a Kamado Joe kerámia grill, de az egyedi hangulatú OFYR grill működésébe is beleshetsz. Természetesen nem maradhatnak ki a mindig megbízható gázgrillek sem az életkészítésből, így a Broil King rácsain készülő ételekből is válogathatsz.

A kiváló minőségű, remek alapanyagokból készülő grillek legjobb formájukat hozzák majd, ahogy a mögöttük sürgölődő két szakács is: Biró Botond Boldizsár, a parfümséf és Billege András a SpaTrend séfje.

Lesd el a hasznos fogásokat, szívd magadba az apró trükköket és a kellemes füstös aromákat! Téged is vár a Grill Hétvége Ürömön!