Minőségi időtöltés a teraszon

Rengeteg impulzus, inger ér minket nap, mint nap, amelyek jó és nagyon hasznos is megosztani szeretteinkkel. Az összetartozást és az egymásra hangolódást segítik a közös programok, amelyek szervezésére remek hely a terasz!


Aki olyan szerencsés, hogy terasz vagy kert tartozik otthonához, annak érdemes a maximumot kihoznia a kültérből. De hogyan? Ebben segít a LIFE TV hat részes műsora, amely kifejezetten a kültéri kikapcsolódásra koncentrál és remek tippeket, trükköket mutat be, hogy minden kint töltött pillanatot élvezhess!

A 20 perces részek közül ezúttal a harmadikat hoztuk el számodra. Ebben szó esik a masszázsmedence közösségteremtő erejéről, amit nem szabad alábecsülni. Ma, amikor mindenki zsebében ott lapul a telefon, számítógépen dolgozunk/tanulunk és gyakran a kikapcsolódás is a képernyőhöz kötődik. Ezért most még fontosabb, hogy legyen egy olyan időszak a napban, amikor egymásra és önmagunkra tudunk koncentrálni, zavaró tényezők nélkül. Erre tökéletes helyszín a jakuzzi, amelynek meleg, lazító környezete feloldja a feszültséget, segít kitárulkozni és a vízben nem lesznek ott a kütyük sem, hogy elvonják a figyelmet!

A medencében együtt pihenhet a család, elűzheted a stresszt, megnyugtathatod sajgó izmaidat és a gyerekeknek is remek játszótér, baráti találkozóhely.

A sorozat harmadik része azonban nem csak a masszázsmedence előnyeire fókuszál, hasznos tippeket kaphatsz a grillezéshez, bemutatkozik ugyanis az OFYR vaslapos grillje. A könnyen tisztán tartható fatüzeléses grill is központi eleme lehet a kertnek, akárcsak a kerti bútorok, amelyekről szintén szó esik. Megtudhatod miért fontos a belső helyiségekhez hasonlóan megtervezni a teraszt, milyen minőségi bútorok közül érdemes válogatni, és a rész végén még az otthoni bőrápolás világába is elkalauzolnak, hogy a kertben töltött idő relaxáló, feltöltő hatása a bőrben folytatódjon!

Ha műsor többi részét is megtekintenéd, akkor kattints ide!