Most akár 30% kedvezménnyel lehet tiéd álmaid masszázsmedencéje

Itt a lehetőség, hogy sosem látott kedvezménnyel juss hozzá a profi masszázsmedencédhez, amivel egész télen át élvezheted az otthoni hidromasszázs pezsdítő erejét! A 20 éves születésnapját ünneplő SpaTrend egy különleges nyereményjátékra hív!


A nyereményjátékon való részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a játékra november 10-ig, és ha szerencséd van, akkor te kapod a 30%-os kupont, amit egy 6 személyes Hot Spring Relay vagy egy 4 személyes FreeFlow Azure medence vásárlásakor érvényesíthetsz!

Legyen tiéd a profi jakuzzik egyike, több, mint 1 millió forintos kedvezménnyel!

Mit tudnak ezek a profi masszázsmedencék?

A Hot Spring Amerika egyik legkedveltebb jakuzzi márkája már 40 éve. Kifinomult eleganciájáról, kiváló hőszigeteléséről, erős masszázsáról és kedvező üzemeltetési költségeiről ismert. A 6 személyes Relayben 40 befúvó gondoskodik a teljes test alapos átmasszírozásáról. Kényelmes üléseiben az egész család elfér és együtt élvezhetitek a meghitt környezetet. A 30%-os kedvezmény 1,5 millió forint megtakarítást jelent!

A FreeFlow a HotSpring gyártójának másik márkája, ami különleges gyártási technológiájának köszönhetően kedvezőbb árral, de ugyanolyan tudással rendelkezik! Egybeöntött héja gránitőrleményből készült, aminek köszönhetően nemcsak külsejében idézi a természetes kőhatást, de olyan kemény és sérthetetlen is, mint a gránit. A 4 személy számára kényelmes Azure kiváló választás, ha egyszerre nem akarjátok sokan használni a jakuzzit, de a hidromasszázs lazító, stresszoldó és egészségügyi előnyeiről nem akarsz lemondani. A 30%-os kedvezménynek köszönhetően közel 1 millió forinttal olcsóbban juthatsz most hozzá!

Ha szeretnéd az idei telet már a saját jakuzzidban pihenve tölteni, akkor nevezz a nyereményjátékra november 10-ig és figyeld a sorsolást november 11-én. Összesen 6 győztest sorolnak, akik 3 Relay és + Azure masszázsmedence megvásárlására nyernek 30%-os kedvezményt! Légy te a szerencsés nyertes!