Sajátítson el érdekes grillpraktikákat a grill suliban

Az egészségtudatos életet helyezi központjába a Nyíregyházi Open Days, ahol nemcsak az egészségmegőrző kikapcsolódások, de a finom ételek is főszerepet kapnak.


Az egészségtudatos étkezés fontosságáról és ennek gyakorlati megvalósításáról is beszél grill sulijában Pataky Péter séf, aki az IKON étterem és megannyi rendezvény séfjeként bőven rendelkezik tapasztalattal.

Nemcsak gyakorlott szakácsként, de Broil King grill tulajdonosként is közelebb hozhatja majd a kültéri sütést az érdeklődőkhöz. A szakmája iránt 100%-ig elkötelezett séf szívesen osztja meg tapasztalatait másokkal, így a grill suli nemcsak egy elnevezés a programfüzetben, hanem egy tényleges oktatással és hasznos tippekkel kiegészült főzőtanfolyam mindenkinek, aki szeretne egészségesebben főzni, sütni.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!