A leggazdagabb masszázsmedence választék a 17. SpaTrend Expón!

  • írta:
  • 2014.08.29

Ha azt gondolnánk, már mindent tudunk a masszázsmedencékről, akkor a SpaTrend Expo széles kínálatával minderre rácáfol. Az augusztus 22-31. között megszervezett kiállítás ideje alatt minden idők legtöbb, egy helyen látható jakuzzijával találkozhatunk. Valamint megismerhetjük a világújdonságnak számító, a BMW Design WorksUSA által tervezett HotSpring jakuzzit is. A kiállítás különlegességeiről a SpaTrend Expo megálmodójával, Vezse Rolanddal beszélgettünk.


Ha azt gondolnánk, már mindent tudunk a masszázsmedencékről, akkor a SpaTrend Expo széles kínálatával minderre rácáfol. Az augusztus 22-31. között megszervezett kiállítás ideje alatt minden idők legtöbb, egy helyen látható jakuzzijával találkozhatunk. Valamint megismerhetjük a világújdonságnak számító, a BMW Design WorksUSA által tervezett HotSpring jakuzzit is. A kiállítás különlegességeiről a SpaTrend Expo megálmodójával, Vezse Rolanddal beszélgettünk.

Miért tartod fontosnak, hogy meghívd a vásárlóitokat egy ilyen kiállításra?

Ha beleképzelem magamat a helyzetükbe, akkor nekem például nagy örömet okozna az a tudat, hogy a vásárlásom nem ér végét a kasszánál, hanem mindez egy hosszabb kapcsolat kezdete csupán. Erre alapozva hívtuk meg korábbi ügyfeleinket, és építjük folyamatosan a jó viszonyt. Vallom, hogy a jó értékesítés része a teljes körű kiszolgálás, amibe a szervizelésen, az egyedi igények feltárásán és kiszolgálásán túl a figyelmes érdeklődés is beletartozik. Valóban kíváncsiak vagyunk az első tapasztalatokra, a véleményekre, és bármikor nagyon szívesen segítünk, adunk tanácsot, vagy csak osztozunk a vásárlók örömében. Így született meg az expo gondolata is, hiszen ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy találkozzunk, beszélgessünk kötetlen formában.

Miért ajánlanád a kiállítást azoknak, akik még nem tartoznak a vevőkörötökbe?

Mert az érdeklődő az Expo ideje alatt egy időben, egy helyen találkozhat egy olyan széles kínálattal, amelyre sehol máshol nem nyílik lehetőség, még nálunk sem a hétköznapokon. Ugyanis ez idő alatt az összes medencetípus megismerhető, amely jelenleg több mint 50 jakuzzit jelent. Nyugalmas körülmények között, kellemes kiszolgálás mellett, hosszas időráfordítás során a lehető legtöbb információt tudja a vendég beszerezni, de emellett találkozhat olyan emberekkel is, akik korábbi vásárlásuk révén a masszázsmedence vásárlás vagy használat terén hiteles tapasztalatokkal rendelkeznek. Ennél megbízhatóbb információt hol máshol lehetne beszerezni? 

Milyen kedvezményekkel kalkulálhatnak a látogatók?

Természetesen az Expo ideje alatt speciális, 5-15% kedvezménnyel számolhatnak ügyfeleink. Ezen kívül utolsó vagy bemutatótermi darabokra extra kedvezmény számolható, de vannak csomag ajánlataink és részletfizetési kedvezményünk is.

Miben más ez a kiállítás, mint a korábbiak?

Más partnereket választottunk a rendezvényre, így törzsvásárlóink számára is tudunk újdonságokkal szolgálni. Az elmúlt 16 expo során még nem volt példa arra, hogy egy olyan nagy presztízsű gépkocsiforgalmazó cég, mint a Mercedes partnerként részt vegyen. A mostani kiállításra három gyönyörű autót hozott, amelyeket a kiállítás ideje alatt a látogatók megismerhetnek.

De a nagyközönségnek most mutatjuk be a BMW Design WorksUSA által tervezett HotSpring medencénket is, amely vérbeli klasszis a kategóriájában! Jelenleg ennél innovatívabb és dizájnosabb jakuzzi nem létezik, egy igazi 5 csillagos luxus élmény forrása. De épp így nagy büszkeséggel állítottuk ki a Foldaway jakuzzi tetőemelőt, az első, teljesen automatikus rendszert, amely forradalmasította a jakuzzik számára tervezett, hőszigetelésért felelős thermotetőt. 

Mit vársz ettől a 10 naptól?

Arra számítunk, hogy a meglévő és az új vendégkörünk is nagy érdeklődéssel fogja megtekinteni ezeket az újdonságokat. Mindig nagyon sok medencét mutattunk be, nagyon széles kört céloztunk meg, de ez az első év, amikor ekkora jelentőségű termékek jelentek meg a piacon. Ennek előfutára volt a nyitónap, amely részben igazolja várakozásunkat. Sokkal többen jöttek el, mint eddig, és talán ez volt az eddigi leglátogatottabb expo nyitónapunk is. 

A VIP estén Korda György és Balázs Klári lépett fel, nagy sikerrel. Milyen volt a fogadtatása?

Korábban a fiatalok körében populárisabb sztárokat választottunk, így volt vendégünk Caramel, Zséda, Szentpéteri Csilla és Szirota Jennifer. Most viszont szerettünk volna ettől kicsit eltérni, és olyan vendég fellépőben gondolkodtunk, aki az ügyfélkörünk ízléséhez, stílusához közelebb áll. De tudtuk azt is, hogy a Korda György és Balázs Klári művészpáros sikeres választás azért is, mert a fiatalokat is megszólítják. Ez az est folyamán be is igazolódott, nagy sikerük volt. Kellemes választásnak bizonyultak, és egyben jó kis feladatot adtunk magunknak, hiszen nehéz lesz utánuk még jobb, még ismertebb vendéget találni.

De hogy ki lesz az, azt csak a tavaszi expón áruljuk el!

                                                                                           

Címkék: