Grill tanácsadást tartott a Csillagvárban Serényi Zsolt

Augusztus elején gyűjtek össze a grillszerezők a Csillagvárban, hogy együtt készüljenek az őszi grillszezonra újdonságokkal, finom falatokkal és Serényi Zsolttal.


Augusztus elején gyűjtek össze a grillszerezők a Csillagvárban, hogy együtt készüljenek az őszi grillszezonra újdonságokkal, finom falatokkal és Serényi Zsolttal.

A Csillagvár előtt felállított sátorban várták a grilles tanácsokra és a finom falatokra vágyó látogatókat a Broil King szakemberei.

Az eseményen debütált először a Broil King legújabb faszenes grillezője, amely egyesíti a tábortüzek hangulatát a vaslapos sütögetéssel.

A nap házigazdája Serényi Zsolt grillmester, aki szívesen osztotta meg szaktudását a grillezésről, miközben finom falatokkal bombázta a közönséget.

Vaslapon sülnek a tengeri finomságok. A séf kiélhette a faszenes grillezés és a füstös ízek iránti rajonságát, amiért a kostólók hálát is adtak.

Készül az amerikai kedvenc, a pirított hagymával gazdagon megszórt ínycsilkalndó hot dog.

Bátortalan ismerkedés a hot doggal, ami hamar bensőséges barátsággá alakult.

Begyulladt a tűz és felkerülnek az első falatok az OFYR-ra, ami illatával és különleges megjelenésével magához is vonzotta az első érdeklődőket.

Ha te is szívesen részt vennél a Broil King grillek személye kipróbálásán, gyere az SpaTrend Expóra, ahol újra előkerül a faszén és a grill lapát.

Címkék: