Grillkülönlegességekkel nyitja a jakuzzi szezont a SpaTernd Expo Nyíregyházán

Kelet-Magyarország legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására pénteken nyitja meg kapuit. A szombati napon a kiállítás látogatói egész napos programra készülhetnek.


Kelet-Magyarország legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására pénteken nyitja meg kapuit. A szombati napon a kiállítás látogatói egész napos programra készülhetnek.


Grill különlegességekkel és meghosszabbított nyitva tartással várja vendégeit a Spatrend nyíregyházi üzlete szeptember 17-én. Kellemes zene mellett a látogatók megkóstolhatják a profi séf, Tarsoly László grillkülönlegességeit.

Sokan nem is gondolják, hogy nem csak húsételeket lehet grillezni, hanem igazi őszi desszerteket is. Az érdeklődők megízlelhetik, milyen a grillen sütött almás pite, vagy a karamellizált ananász, de a húsrajongók is kedvükre válogathatnak a finomabbnál finomabb grillhúsok között. A grillezést nem csak nézni, de kipróbálni is lehet, így könnyebb lesz a döntés, hogy gáz, vagy faszenes grillre essen-e a végső választás.


A több mint 600 négyzetméteres, idilli környezetben lévő kiállításon nem csak a grilleké lesz a főszerep. A nyíregyházi SpaTrend Expon a látogatók megismerkedhetnek a legújabb masszázsmedencékkel, és szakértők segítségével választhatják ki azt a jakuzzit, mely leginkább illeszkedik kertjük stílusához és személyes igényeikhez.


A kert berendezése épp olyan fontos, mint az enteriőr, így a SpaTernd Expo stílusos, formatervezett kerti bútor kínálattal is készül az ősz legizgalmasabbnak ígérkező kiállítására és vásárára.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Részvételi szándékát jelezze előre, így kedvezményekben és személyre szabott kiszolgálásban részesülhet!

Címkék: