Megújult külső - friss, lendületes tartalom

  • írta:
  • 2014.10.28

A Spa Trend magazin életében új időszak kezdődött a nyár folyamán. A már közkedvelt és ismert magazin új külsőt kapott. A dizájnváltás mellett azonban a tartalom is színesedett.


A Spa Trend magazin életében új időszak kezdődött a nyár folyamán. A már közkedvelt és ismert magazin új külsőt kapott. A dizájnváltás mellett azonban a tartalom is színesedett.

Ahogy a mindennapi életben előtérbe kerül az egészséges életmód, úgy magazinunkban is egyre nagyobb részt szeretnénk adni ennek a témának. Amíg tudatosságunk a hétköznapok szintjén a mozgás programokban, a wellness kezelésekben, az otthoni szauna vagy jakuzzi használatban mutatkozik meg, addig lapunkban új rovataink – wellness, body, soul – segítenek eligazodni a témákban. 

De ettől még csak egy átlagos életmód magazin lennénk. Ennél mi többet szeretnénk adni olvasóinknak! Éppen ezért új rovatainkkal olyan kérdésekre keressük a választ, amelyek érdekesek, mindenképpen különlegesek, de mindezeken túl a test-lelki egyensúly megteremtésében nyújtanak segítséget. 

Polyák Lillával készített interjúnkból megtudhatjuk, hogyan tud egy fiús anyuka nőies maradni. Lilla azt is elmesélte, hogyan szakítanak férjével, Homonnay Zsolttal, időt arra, hogy romantikus pillanatokkal pezsdítsék fel szerelmüket. A beszélgetésből kiderül az is, hogyan és miért kellett étrendet váltaniuk –amelyből végül az egész család profitált. 

Szinte hihetetlennek és elképzelhetetlennek tűnhet, hogy a víz alatt is lehet jógázni. Cikkünkből azt is megtudhatjuk, milyen körülmények és feltételek szükséges ahhoz, hogy légies könnyedséggel tudjunk nyújtógyakorlatokat végezni, vagy épp meditációs pózokat felvenni a víz alatt. 

Mit sem ér egy magazin nyári strand tippek nélkül. Azonban a smink és hajápolási tanácsokon túl, csodálatos fürdőruhás modelljeink segítségével azt is megmutatjuk, hogy melyek azok a kerti bútorok, amelyekben tökéletes és felejthetetlen a napfényfürdőzés, a nyáresti ejtőzés, vagy az éjszakai koktélozás. 

Milyen az igazi álomotthon? Hogyan lehet helyrehozni egy rosszul indult kivitelezést? Milyen az ideális térelrendezés? Itthoni és külföldi lakberendezési ötletekkel, lenyűgöző wellness terekkel és szívhez szóló történetekkel készültünk Living rovatunkban.

Akik épp új házuk, lakásuk kényelmét élvezik, azok számára néhány „apró” kiegészítővel készültünk: bemutatjuk a jövő jakuzziját, a BMW Design Group USA által tervezett Hotspring Highlife NXT családot, amely már Magyarországra is megérkezett. Végül, lezárásként, hódoljunk a kulináris élvezeteknek: vendégeljük meg barátainkat, ismerőseinket, és mutassuk meg legújabb kedvencünket a Broil King grill szettet, amellyel igazán gyerekjáték a sütés-főzés.

Reméljük magazinunkban sok érdekes és hasznos olvasnivalót találnak majd olvasóink. Ígérjük, minden lapszámunkban újabb és újabb érdekfeszítő hírekkel, érdekességgel készülünk a wellness és az egészséges életmód témákban. Akik pedig továbbra is a szakmai újdonságok és hírek iránt érdeklődnek, ők sem fognak csalódni. További tippekkel és ötletekkel szolgálunk kedvenceinkről: legyen az jakuzzi, szauna, medence vagy kerti bútor.

 

A SpaTrend magazin a Relay, Immedio és a nagyobb újságos standokon kívül a benzinkutaknál is kapható. Aki pedig az olvasásban is a teljes kényelemre vágyik, rendelje meg magazinunkat egész évre, így garantáltan kézhez kapja kedvenc olvasnivalóját!

 

 

 

 

 

Címkék: