„SpaTrend Július” – Fesztivál a javából!

  • írta:
  • 2015.07.11

Gőzerővel dübörög a nyár. A nagy melegben pedig, hol lenne jobb hűsölni, mint csodálatosan berendezett kertünkben, teraszunkon?


Gőzerővel dübörög a nyár. A nagy melegben pedig, hol lenne jobb hűsölni, mint csodálatosan berendezett kertünkben, teraszunkon?

A kényelemhez nem kell más, mint egy kényeztető masszázsmedence, egy kényelmes, magas minőséget képviselő kerti bútor, az árnyékoláshoz pazar napernyők és az esti vacsora elkészítéséhez egy Broil King kerti grill készülék. Ha ezek közül bármelyik hiányozna álmaink teraszáról, nem kell mást tennünk, mint a „SpaTrend Július” keretén belül ellátogatnunk valamelyik SpaTrend bemutatóterembe.

Mitől több ez a vásár más vásároknál? A „SpaTrend Július” egy országos akció sorozat, melynek apropója, hogy a SpaTrend idén 3 új helyen nyitott jakuzzi, kerti bútor és grill bemutatótermet. Mostantól tehát a MAXCityben, Veszprémben és Nyíregyházán is meg-találhatjuk a wellness és a kültéri életmód kialakításához elengedhetetlen kellékeket.

A „SpaTrend Július” valóban fesztivál a javából: bármelyik helyszínen, egy helyen találjuk meg mindazt, amire a kertünkbe, teraszunkra kellhet. Amerikai HotSpring masszázs-medencéket, prémium minőségű Ethos kerti bútorokat és Broil King a kanadai kerti grill készülékeket. A jakuzzikat mindenhol kipróbálhatjuk és még Broil King készülékeken grillezett kóstolókat is falatozhatunk.   

A "SpaTrend Július" akciós kínálatáról itt olvashatsz részelesebben.

Címkék: