Szüreti grillezéssel ünnepeli az őszi grillszezont a Broil King csapata

Október 22-én nagyszabású őszi szüreti grillmulatsággal és nyílt nappal várja a Broil King csapata a grillezés szerelmeseit a SpaPlanet üzletében a Csillagvár bevásárlóközpontban.


Október 22-én nagyszabású őszi szüreti grillmulatsággal és nyílt nappal várja a Broil King csapata a grillezés szerelmeseit a SpaPlanet üzletében a Csillagvár bevásárlóközpontban.


Mindazoknak érdemes ellátogatni a rendezvényre, akik szeretik a grillezett finomságokat, grillsütő vásárlásán gondolkoznak, de nem tudják eldönteni, milyen modellt válasszanak. A Broil King szakértői élőben mutatják be, mi a különbség a faszenes és gázüzemű grillsütők között, és az elkészült, ínycsiklandó, szüreti hangulatot idéző ételeket meg is kóstolhatják az érdeklődők.


Azoknak is érdemes ellátogatni a „szüreti bolondságok” fantázianevű sütögetésre, akik már rendelkeznek grillsütővel, mert a Broil King szakértői beavatják a nagyközönséget abba, hogyan készíthető fel a professzionális grillsütő az őszi-téli grillszezonra. Egy minőségi grillsütőt télen sem kell félreállítani, mert egész évben süthetünk rajta finomabbnál finomabb ételeket. Az igazi grillszezon a hűvös idővel köszönt be, mert ilyenkor jól esnek a húsételek, és a grillsütő is kellemesen melegít.


A grillbemutatón kívül a masszázsmedencék varázslatos világába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők. Megismerkedhetnek a legújabb Caldera masszázsmedence modellekkel, és hozzáértő segítséggel választhatják ki azt a jakuzzit, mely szebbé és kényelmesebbé teszi majd az életüket.

Ha szeret grillezni, és szeretne többet megtudni a professzionális Broil King grillekről, de még bizonytalan abban, milyet válasszon, látogasson el a Szüreti Bolondságok grillnapra. Látogatási szándéket egy rövid regisztrációval jelezze a Broil King szakértői felé, hogy kiemelt figyelmükkel kísérhessék Önt a rendezvény során. 

 

Címkék: