Szűrések éjszakája: április 25.

Április végén kerül sor először arra az egészségügyi kezdeményezésre, mely a „szűrések éjszakája” elnevezést kapta. A szervezők amellett, hogy szeretnék felhívni a figyelmet a szűrések fontosságára, tényleges segítséget akarnak nyújtani abban, hogy minél többen eljussanak a vizsgálatokra.Április 25-én ezért meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit a különféle rendelők, szakrendelők az ingyenes szűrésekre.Tehát nincs több kifogás Hölgyeim, még a sokáig dolgozók is odaérhetnek az este 10-ig vagy akár éjfélig nyitva  tartó rendelőkbe. További információkat a szűrésre invitáló nyomtatványokon olvashatunk majd, melyek a pontos helyszínek mellett a vizsgálatok menetéről is tájékoztatnak.


Április végén kerül sor először arra az egészségügyi kezdeményezésre, mely a „szűrések éjszakája” elnevezést kapta. A szervezők amellett, hogy szeretnék felhívni a figyelmet a szűrések fontosságára, tényleges segítséget akarnak nyújtani abban, hogy minél többen eljussanak a vizsgálatokra.

Április 25-én ezért meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit a különféle rendelők, szakrendelők az ingyenes szűrésekre.

Tehát nincs több kifogás Hölgyeim, még a sokáig dolgozók is odaérhetnek az este 10-ig vagy akár éjfélig nyitva  tartó rendelőkbe. További információkat a szűrésre invitáló nyomtatványokon olvashatunk majd, melyek a pontos helyszínek mellett a vizsgálatok menetéről is tájékoztatnak.

Címkék: