Wellness eszközök a Black Friday-en

Az ősz beköszöntével egyre kevesebb időt töltünk a szabadban, de ez nem jelenti a wellness időszak végét. Sőt, most jött el a jakuzzik, a szaunák és a gőzkabinok használatának ideális korszaka. Ha nem szeretnél még lemondadni a kültéri rekreációs tevékenységekről, akkor használd ki Black Friday akciót és szerezd be kedvenceidet!


A SpaTrend kültéri kikapcsolódásra, wellnessre szakosodott cég idén is részt vesz a Black Friday eseményen, hogy a téli időszak előtt mindenkinek lehetőséget adjon kedvezményes áron beszerezni a szükséges eszközöket, kiegészítőket és gépeket. A sötét, hideg téli estéken hatalmas segítséget jelent a gyakori mozgás, a szaunázás és wellness általában, amitől lelkileg és fizikailag is sokkal jobban érzed majd magad. Éppen ezért érdemes beszerezni a leggyakrabban használt wellness eszközt otthonra, hogy akár minden nap hódolhass az aktív pihenésnek egyedül vagy szeretteid társaságában.

A náthás időszakban kifejezetten jól jön az immunerősítő szauna, a légutakat felszabadító gőzkabin vagy izomlazításban és relaxálásban verhetetlen jakuzzi. Ha pedig nem zavar a hideg, akkor a forróságot a télbe csempésző eszközök mellett a profi grillek és pizza kemencék közül is válogathatsz kedvezményes áron!

Látogass el a november 5-én kezdődő Black Friday alkalmával a SpaTrend valamelyik telephelyére és tudj meg  többet az akcióról és termékekről!