-
Napi grillreceptünk: Füstölt csuka
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.06
Mikor a kánikulában nincs kedved nehéz ételeket enni vagy készíteni, fordulj bátran a halak felé. Egy friss zöldalátával üdítő étel készülhet ebből a minimális fűszerezettségű halból. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Természetes napvédők – megbízhatunk bennük?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.06
Mitől lesz egy napfényvédő természetes? És ha az, akkor hatékonyabban véd vagy kevésbé káros a szervezetre, mint a nem természetes társai? Ezekre az égető kérdésekre keressük a választ. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Mexikói pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.05
Percek alatt összeállítható otthoni gyorspác, ami a zöldfűszerek illatos aromájára, a lime és a cider savasságára támaszkodik. Marhához és szárnyasokhoz is szabadon felhasználható pác, csak a pácoláso idő meghatározásán kell változatni ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Teriyaki szósz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.02
A boltban is kapható teriyaki szósz házilag is egyszerűen elkészíthető, pár hozzávaló segítségével. Intenzívebb ízek érhetőek el a házi szósszal és gluténmentes szójaszósz felhasználásával biztos, hogy minden erre érzékeny vendég ...
Bővebben
Cimkék:
-
Lehűlnél a forró vizes medencédben? Erre lesz szükséged!
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.30
Amikor a nyári napok már elviselhetetlen forrósággal köszöntenek kora reggel, komoly kihívást jelent megtalálni az ideális időpontot a fürdőzésre. Ilyenkor jön jól egy technológia, amely a legnagyobb forróság közepette is ...
Bővebben
Cimkék:
-
5 elengedhetetlen fogás a jó pácoláshoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.30
A grill és a füstölő használata során is gyakran előkerül a pácolás. Áztathatod a húst a sütés előtt, alkalmazhatsz száraz pácot vagy kenegetheted az ételt a sütés közben, mindnek megvan ...
Bővebben
Cimkék: