-
Bevált tippek a sertés hús grillezéséhez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A csirke, a marha és a hal után csak a negyedik helyet csípte el a sertés a grillezett ételek népszerűségi listáján, pedig egy jól elkészített fehérpecsenye szinte megszólal a szájban. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Roséban pácolt kacsamell
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A bonyolultnak hangzó, de pár alanyaggal és gyorsan dolozó recept igazi utolsó utáni pillanatokat megmentő ételt tesz le az asztalra. Mindössze fél óra alatt elkészül, pácolással együtt ez a zamatos ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Részeges garnéla
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A garnéla természetességét megőrző recept minimális fűszerezést használ, hogy minél jobban érvényesüljön a bor savassága és a rák édeskés íze. A pucolatlan garnálától óvakodóknak is jó kezdet ez az egyszerű ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Omlós szűzérmék ötborsos hagymamártással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A szűzérméket méltó köntösbe öltöztető hagymamártás csak az egyik ízbomba, amivel a recept szolgálni tud. Ehhez jönnek még a roppanós zöldségek és a baconba ágyazott babrőzsék. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Ron Ronn CSIRKESTEAK BEEK
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Ez a furcsa nevű recept nagyon egyszerű koncepciót tartalmaz. A csirke porhanyósságát vegyíti a wasabi erejével és az avokádó krémességével. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Mini bari burger, grillezett fűszeres ananásszal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Ha már unod a klasszikus marhaburget, próbáld ki ezt az ananásszal feldobott bárányburgert, aim selymes ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat. ...
Bővebben
Cimkék: