-
Készítsd fel a bőröd a jó időre
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.27
A szabadban töltött, napsütéses órák számának növekedésével, a leégésre, a bőrszárazságra és az irritációra is egyre nagyobb az esély. Ne hagyd, hogy a túlzott napsütés kellemetlenséget okozzon! Harcolj kozmetikumokkal a ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Füstölt padlizsán mártogatós
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.25
A padlizsánkrém népszerű vegetáriánus fogás, mely könnyű és fokhagymában gazdag mártogatós. Pirítós mellé előételként igazi bajnok, egyetlen hátránya, hogy viszonylag hosszú ideig kell füstölni. Kösd össze más ételek készítésével, és ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Füstölt pisztrángkrém tormával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.23
Előételnek és partifalatoknak is jó feltét a füstölt hallal és tormával készített szendvicskrém, mely kevés hozzávalóból pár perc alatt összekeverhető. A füstölt pisztráng házilag készítve a legfinomabb, de tervezhetőbb a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Parti játékok jakuzzizáshoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.22
A masszázsmedence alapvetően a pihenés és az ellazulás színtere, de azért a jókedvet sem kell száműzni a vízből. Összejöveteleken vagy családi fürdőzések alkalmával előkerülhetnek a vízi kellékek és azok a ...
Bővebben
Cimkék:
-
A legjobb grillezett csirkehez vezető út 3 lécsőfoka
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.22
A grillcsirke az egyik legbiztonságosabb grillétel, amit csak választhatsz, ha nagyobb vendégséget tartasz. Az ízekben gazdag, ropogós bőrű csirkét minden húsevő értékeli, és szintén fontos szempont, hogy szinte bármilyen fűszerezést ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Sült kacsahúsos pizza
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.22
A pizza feltétek variálhatóságára itt egy újabb remek példa, amely ezúttal füstölt kacsahúst használ. Az intenzív ízű húsból kevés is elég, hogy különlegessé tegye a kövön sütött pizzát. Maradékfelhasználáshoz ideális ...
Bővebben
Cimkék: