-
Napi grillreceptünk: Karamellizált hagymás-kecskesajtos feltét
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.18
A kecskesajt erős ízét ellensúlyozza a karamellizált hagyma édessége, melyek együttesen egy kellemes puha, kémes állagot adnak ki. A köretként vagy vegetáriánus főételként is fogyasztható fogás a bazsalikon illata fűszerezi. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Szerezd be kozmetikumaidat nyári leárazással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.18
A !QMS nyári sztárhármasa most kedvezményes áron elérhető, hogy se a napsütés, se a sós víz szárító hatása ne tehesse tönkre a bőröd egészségét. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ezeket az anyagokat kerüld napozáskor
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.16
Bizonyos krémek, parfümök, illóolajok és sminkek nem férnek össze a napozással. Ezekben olyan összetevők találhatóak, amelyek hajlamosítanak a foltos barnulásra és irritáció valamint gyulladás is felléphet. Mikre kell figyelned napozáskor? ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Rocky Mountain sertés
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.16
Az egybensült sertésfrikandót körül ölelő mézes, szójás, gyömbéres kéreg ízét a hagyma és a fokhagyma teszi teljessé. A mérete ellenére gyorsan megsülő hús mellé készíts zöldségköretet. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Tandoori pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.14
Az egyik legismertebb indiai fogás alapja ez a pác, amelyet a csípős ételeket kerülők is bátran fogyaszthatnak. A joghurtos pácot csirke mellett pulykával és hallal is párosíthatod, a végeredmény tuti ...
Bővebben
Cimkék:
-
Enyhet adó szérum rozaceás bőrre
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.14
Az orcákon megjelenő tartós bőrpír alattomos betegség, melynek jelenleg még az okait (és a gyógymódját) sem ismerjük. Alattomos, mert a kezdetben nagyon enyhén jelentkező tünetek fölött könnyű elsiklani, pedig ha ...
Bővebben
Cimkék: