44 masszázsfej gondoskodik a tökéletes kényeztetésről

Egy relaxáló masszázsra nem könnyű nemet mondani, különösen egy fárasztó nap után, amikor leülni is boldogság. A Makena masszázsmedencével sosem kell azt érezni, hogy nincs megoldás a fáradtságra. 44 masszázsfej várja, hogy ellazítsa merev izmait.


A Caldera Spas medencecsalád nagyobb tagjai közé tartozó Makena összesen hat személyt képes egyszerre befogadni (5 ülő-, 1 fekvőhely), de egyedül is érdemes a gondjaira bíznia fáradt tagjait. Ha egyedül ül be a forró vízbe, akkor a helyét mindig változtatva más és más izomcsoportokat kényeztethet a masszázzsal.

A jetek kiosztása ugyanis ülőhelyenként eltér, és a több, mint negyven befúvó között több típus is képviselteti magát (Euro, Euphoria, VersaSsage), hogy az élmény ne csak egész testre ható, de változatos is legyen. A pihenést további látványelemek is segíti: a vízcsobogás megnyugtató hangját a vízesés kölcsönzi, míg a hangulatról a 12 pontos és több színű LED világítás adja.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék és tisztítószerek széles választékát.