A medencében pancsoló gyerekek érzékeny bőrét óvja napernyővel

A vízben pancsolva sokszor fel sem tűnik, hogy milyen sok időt töltünk mi vagy a gyerekek a napon. Mivel a víz egyáltalán nem jó UV szűrő és a fényvédőket is lemossa, muszáj egy napernyővel gondoskodni az árnyékolásról.


Az Icarus prémium katergóriás napernyője az oldalkaros típusok közé tartozik, így ideális választás medencék, homokozók és kerti játszó sarkok fölé. Nem kell egy középre lehelyezett tartókart kerülgetni, és a vászon méretes árnyéka nagy területen védi az érzékeny bőrűeket a káros napsugárzástól.

A kétféle vászonnal és többféle színben kapható árnyékoló rendkívül jó színtartással és naptűréssel rendelkezik, ezért még az állandó napsugárzás sem képes kárt tenni az anyag szerkezetében és élénk színében. Védje ön is saját és szerettei bőrét az UV sugaraktól, még a vízben is.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi bútorait is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.