Élvezze ki a masszázsmedence minden előnyét a forróságban is

A legnagyobb nyári forróságban a víz hüvésére vágyunk, nem a masszázsmedence melegére, bármilyen egészséges is ez utóbbi. Nem kell azonban lemondani a jakuzzi élvezetéről még kánikulában sem, elég betartania pár fogást, hogy kiélvezhesse az élménydús csobbanást.


- Ha teheti csökkentse a medence hőmérsékletét addig, amíg normális testhőmérséklet körüli értéket nem kap. Ezt már nem fogja kirívóan melegnek érezni.

- Vegyen egy langyos fürdőt a medence használat előtt, hogy lehűtse a testét és felkészítse a várható hőfokra.

- A medencébe lépés előtt már kezdje meg a hidratálást hűs vízzel, de a jakuzziba is vihet magával kedvenc koktéljából. A lényeg, hogy a meleg közeg hatására fellépő kiszáradás miatt vegyen magához nagyobb folyadékmennyiséget. Hűs italt kortyolgatva a medence vize sem érződik majd olyan melegnek.

- Ha ön egyáltalán nem rajong a melegért, és még ezek után sem vágyik a vízbe, akkor vihet magával hűsítő borogatást. Törülközőbe csavart jég vagy hideg vízbe áztatott törülköző is megteszi, amit meleg érzet esetén a nyakra és a homlokra helyezve hűtheti magát.

Ne hagyja, hogy a meleg időjárás megfossza a hidromasszázs nyugtató és terápiás erejétől! Élvezze mindazt az örömöt, amit medencéje nyújtani tud, még a kánikulában is!