Árnyékoló és kanapé egyben a maximális kényelemért

Tökéletes menedék. Ezzel a két szóval lehet a legjobban leírni a Luxor kanapéját, amely kényelmes, dizájnos és még árnyékot is ad. Elegáns megjelenése miatt minden kert és terasz ékévé válhat ez a kiváló minőségű örök darab!


Az Ethos kerti bútorcsalád tagjaként a Luxor kanapé is tartósságáról, minőségi alapanyagairól és mediterrán könnyedségéről ismert, ami a legnagyobb forróságban és esőben is tökéletes menedéket nyújt az időjárás elől. Legyen erősen tűző nap vagy szemerkélő eső, önnek nem kell lemondania a friss levegőről és kertjének élvezetéről.

A két- és háromszemélyes kivitelben is kapható kanapé egy erős alumínium vázra épül, amelyet tartós és könnyen tisztítható polyrattan, puha bőrkárpitozás és kényelmes párnák tesznek még hívogatóbbá. Apró lábai védik az alulról történő vizesedéstől, míg az oldalakon található fogantyúk a bútor könnyebb mozgatását teszik lehetővé. A már első látásra is szembe tűnő minőség és tetszetős dizájn mellett a kanapé legnagyobb előnye a lehajtható árnyékoló. Ez a könnyen mozgatható kiegészítő igazi kuckóvá változtatja a kanapét, ahova elmenekülhet egy nehéz nap elől, hogy a kert nyugalmában töltődhessen fel, körbe véve a természet áldásaival.

Ha egy olyan reprezentatív bútort keresett, ami kényelmen, tetszetős megjelenésen túl egy tökéletes menedéket is tartogat az ön számára, akkor a Luxor kanapéban megtalálta!