Vízhatlan kerti bútorral nem gond a változó időjárás sem!

A félig fedett vagy teljesen nyitott kültéri pihenőknél fontos kérdés, hogyan védheted minőségi bútoraidat a természet rohamától. A Mood heverő esetében ezzel a kérdéssel nem kell foglalkoznod, mert a gyártó megtette helyetted: vízhatlan és napfényre sem érzékeny szövetének hála kiállja az időjárás próbáját!


A SpaLounge bútorcsalád tagjai minőségi, tartós és különleges alapanyagokból készülnek, amelyek passzolnak az időtálló megjelenéshez. A letisztult és egyszerű formáknak köszönhetően könnyű berendezni velük bármilyen kertet vagy teraszt, és akár árnyékolás vagy tető nélkül is hosszú évekig hűségesen szolgálnak majd. A titok nyitja a bútorokat borító szövetben, a Sunbrella anyagban keresendő. Ez az anyag ugyanis teljesen víz- és fényálló.

Az önállóan és szettben is beszerezhető Mood heverő borítása védelmezi a bútort a változó időjárás minden rohamától. Sem az eső, sem az erős napsütés nem rombolja az anyagot. Mivel a szövet festéspigmentjeit a pamutszálakba zárják egy folyékony akril védőréteg segítségével, így az egyáltalán nem fakul. A vízálló tulajdonsága miatt medencék, jakuzzik, természetes vizek és fedetlen teraszok esetén is nagy sikerrel használhatóak, anélkül, hogy tartanod kellene az anyag és bútor idő előtti minőségromlásától.

A Sunbrella anyagnak köszönhetően akár vizesen is bátran lefekhetsz a Mood heverőre, és mivel vízálló, ezért a kosztól vagy a ráöntött foltoktól is könnyen megszabadulhatsz. A bútorról és a családról többet is megtudhatsz a SpaTrend oldalán!