Családi medence, nemcsak gyerekeknek

Még nem késő, hogy fenékig ürítsd a nyári fürdőzés édes poharát. A melegben enyhet adó vizes kalandok, a gyerekeknek játéktér és kiváló tanpálya, a felnőtteknek pedig relaxálós terápia helyszíne lehet egy jakuzzi, ahol mindenki bőven elfér. A Relay várja az egész családot!


A modern megjelenésű és legújabb technológiával felszerelt HotSpring masszázsmedencék 6 személyes változata a Relay, amelyben az egész család - kompromisszumok nélkül - elfér. A nagy méretű jakuzzi sokoldalú, energiatakarékos és könnyen karban tartható, így évekig szolgálja majd a családot.

Akár családbővülésre, sok látogatóra vagy éppen a gyerekek kirepülésére számítasz, a Relay adottságai minden élethelyzethez remekül alkalmazkodnak. Az összesen 40 darab, változatos funkciójú masszázsbefúvó páratlan masszázsélményt kínál. Minden ülőhelyen mást és mást. A relaxáló és feltöltő élményt fekvőhely, vízesés és víz alatti LED világítás teszi igazán emlékezetessé.

A Relay sok oldalúsága tökéletes családi medencévé teszi a jakuzzit, ami egész évben örömöt hoz majd mindenkinek. A gyerekek magabiztosabban mozognak majd a vízben, a kamaszoknak kiváló stresszoldó az izomlazító masszázs, míg a felnőttek a fáradt izmaikat és túlpörgetett idegeiket csillapítja, akár 20 perc alatt.

HotSpring medencék kiváló hőtartása és a tökéletesen passzoló thermo tető elősegíti a kedvező vízgazdálkodást, ami energiatakarékos gépészettel egészül ki. Ennek és első osztályú szűrőrendszerének köszönhetően kiemelkedően jó ár/érték aránnyal rendelkező jakuzzi, karbantartása heti 5 percet vesz igénybe és a vizet is elég 4-6 havonta cserélni. Ha egy megbízható, megfizethető és könnyen megszerethető jakuzzit keresel, a Relay csak téged vár!

Vágj bele és döntsd el te mikor élvezed otthonodban egy wellness hétvége előnyeit!