A jó kerti bútor a záloga a kellemes pihenésnek a kertben

Az elmúlt két évben egyre jobban felértékelődött az otthoni nyaralás, ami a saját kertben vagy teraszon történik. Ez a staycation. Hogy kihozd a legtöbbet az otthoni pihenésből vedd körül magad olyan tárgyakkal és bútorokkal, amelyek magasabb szintre emelik a kikapcsolódást!


Az otthoni nyaralás a pihentető, relaxáló pihenések alternatívája lehet. Egy múzeumlátogatást nem helyettesíthetsz egy kis napozással, de a wellness hétvégék kényeztető atmoszféráját otthon is megteremtheted. Ha pedig mozgalmasabb pihenésre vágysz, akkor még mindig hívhatsz barátokat és egy közös grillezéssel ereszthetitek ki a gőzt és ehettek finomakat!

A kerti pihenés központi eleme a kerti bútor, ami megjelenésével kényezteti a szemet, puha párnáival pedig a testet! De mindez nem sokat ér, ha az időjárás kikezdi a vásznakat vagy a vázat és állandóan pakolgatni kell az eső elől.

A Jati&Kebon elegáns kerti bútorai szerencsére maradéktalanul állják az időjárás rohamait, így fedetlen teraszokra és kertekbe is ideális választások a cég szettjei. Az Arbon ülőgarnitúra erős és korrózióálló alumínium vázzal rendelkezik, ami teherbíró, de egyben könnyű is. Nem lesz gond áthelyezni, mozgatni, akár az egész szettet sem. Az egy asztalból és egy két-, valamint háromszemélyes szófából álló ülőgarnitúra elegáns vonalaival és visszafogott színeivel hódít és hívogatóan puha, könnyen tisztítható párnáival csábít a pihenésre!

Az Arbon ülőgarnitúránál használt Sunbrella szövetanyag erős napfény hatására sem fakul, nem roncsolódik, viszont taszítja a vizet, tehát egy gyors eső vagy zápor sem tesz majd kárt a bútorban és szövetben. Bízd rá magad erre a minőségi kerti bútorra és csak a pihenésre kell majd koncentrálnod!