Derékmasszázs minden nap a saját otthonodban - a jakuzzi megoldja

A masszázsmedencék piacán az egyik legkülönlegesebb széria a Softub, amit csekély súlya miatt akár a nyaralóba is magaddal vihetsz, hogy egy nap se kelljen lemondanod a derékmasszázsról! A Portico különleges hidroterápiás padja garantáltan ellazít a fárasztó napok után!


A Softub súlya olyan minimális, hogy se vinni, se feltenni az autóra nem igényel külön segítséget. A Portico a  nagyobb medencék körébe tartozik. 5-6 személy számára is kényelmes kikapcsolódást képes nyújtani, de összsúlya, még így sem éri el a 100 kilót (medence 40 kg, motor 20 kg, thermotető 14 kg). Kerek formája pedig lehetővé teszi, hogy guríthasd, így tulajdonképpen felemelni se nagyon kell.

Anyaga tartós, remek hőszigetelő képességekkel ellátott, puha bőr, aminek színe ráadásul szabadon választható a vásárláskor.

Apró súlya miatt nem igényel külön alapozást, így tényleg bárhova letehető: a kertbe, a teraszra, az erkélyre vagy a stégre is. Egy hosszabb nyaralásra könnyedén magaddal viheted, hogy akkor se kelljen lemondanod pozitív egészségügyi hatásairól és a minőségi relaxálásról, amikor nem otthon tartózkodsz.

A Portico ugyanis a 8 állítható hidroterápiás befúvóval is rendelkezik, dupla vízalatti, fényterápiás világítással és egy masszázs paddal, ami a gerinc és a derék izmainak ellazításában nyújt majd hasznos segítséget.  A Softub medencék között ez a legtöbb és legnagyobb teljesítményű befúvóval rendelkező darabaja, amit az egész család örömmel használhat majd.

Puhasága révén és tagolatlan belső tere miatt a kisgyerekek játszótereként is megállja a helyét, de belső világítása és csendes masszázsprogramjai miatt romantikus ejtőzéshez is ideális, akár csak egy hosszú nap utáni magányos lazításhoz.

Lepd meg magad és szeretteiddel egy különleges masszázsmedencével, amit bármikor és bárhol használhattok!