Az év legmenőbb, prémium kategóriás mobiljai

  • írta:
  • 2014.07.05

A legjobb telefonok nem csak teljesítményben versenyeznek egymással, de szemet gyönyörködtető dizájnnal is igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.


A legjobb telefonok nem csak teljesítményben versenyeznek egymással, de szemet gyönyörködtető dizájnnal is igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.

Szemtelen szépség

A HTC One (M8) esetében a márka hírnevét és a fejlesztésre szánt pénzt is ki kell fizetned, ha ezt a készüléket választod. Viszont épp ezért az élmény és a minőség garantált. Fém testét kifejezetten élvezetes kézbe venni, 5 colos full HD képernyőjén még filmeket is kellemes nézni, a könnyű kezelhetőségről és a tempóról az Android 4.4 KitKat operációs rendszer gondoskodik. A kamerájával is kellemes játszani, de ha ez a funkció az egyik legfontosabb a számodra, akkor nem a HTC One (M8) az ideális választás. Ám ha egyszerre több funkciót akarsz futtatni a telefonodon, és minden nap gyötörni szeretnéd, akkor a HTC helyt fog állni.

Tökéletes összkép

Az LG G3, bár nem annyira strapabíró és a dizájn terén is a letisztult egyszerűségre törekedtek a tervezők, képernyője teljesen levesz a lábadról. Ez az első olyan elérhető árú készülék, melybe 2560x1440 pixelt gyömöszöltek, ezzel érintőképernyőjén élesebb és élénkebb a látvány, mint bármelyik versenytársán. A mérete azonban már a határt súrolja, elvégre olyan, mint egy telefon és a tablet kamaszkorú gyereke. Van, akinek ez a méret már túl nagy.

Biztos társ

A piacon talán a Samsung az egyetlen olyan márka, melynek sikerült elérnie, hogy a vásárlók megszokásból megbíznak benne. És ezzel nem is akarnak visszaélni. Bár a Samsung Galaxy S5 nem sokban különbözik az S4-től, néhány apróság miatt mégis jobb választás. A cég az egészséges életmód felé szeretné tolni a márkát, így a telefonba szívritmus figyelő szkennert telepítettek, a biztonságért pedig ujjlenyomat szkenner felel – bár ezt használni elég fura. Az elemzők szerint ez lehet az év legnépszerűbb telefonja a boltokban.

Címkék: