Főzd meg a vacsorád a telefonoddal

  • írta:
  • 2014.09.12

Készíts otthon profi séfeket megszégyenítő ételeket egy modern merülőforralóval melyet a telefonodon keresztül is irányíthatsz.


Készíts otthon profi séfeket megszégyenítő ételeket egy modern merülőforralóval melyet a telefonodon keresztül is irányíthatsz.

A Nomiku Sousu Vide leegyszerűsítve valóban egy merülőforraló, de segítségével olyan ételek elkészítésébe is belefoghatsz, melyeket eddig csak menő éttermekben próbálhattál ki. A receptek titka, hogy az alapanyagokat vákuumtasakba kell zárni, hogy minden egyes ízrészecske beleolvadjon a kész ételbe, majd a zacskót egy lábas vízben lassan kell megfőzni. Egyszerűen hangzik, de a tökéletes végeredményhez egyenletes, állandó hőmérséklet szükséges. Ezen körülményeket azonban a Nomiku-val könnyen fenntarthatod, csak csíptesd bármilyen lábas oldalára és érintőképernyőjén állítsd be a hőmérsékletet és az időt.

Receptek mobilra

A készülékhez tartozó mobil alkalmazás rengeteg izgalmas receptet tartalmaz, melyek pontosan leírják, hogy mely ételeket hány fokon, meddig kell főznöd. Mivel a Nomuki wifi kapcsolattal is rendelkezik, ezért bárhol vagy, el tudod indítani. Reggel például bekészítheted a zöldségeket, vagy a húst egy lábasba, délután, a munkahelyedről – a kívánt receptnek megfelelően – elindíthatod a főzést a telefonodról, és mire hazaérsz, pont elkészül a forró, ízletes vacsora.

Címkék: