Kütyük a tökéletes szilveszteri partihoz

  • írta:
  • 2014.12.13

A jó társaság, a pezsgő és némi lencsefőzelék remek alap egy fergeteges újévi partihoz, de nem árt technikailag is felkészülni.


A jó társaság, a pezsgő és némi lencsefőzelék remek alap egy fergeteges újévi partihoz, de nem árt technikailag is felkészülni.

Diszkógömb

A szilvesztert a többi partitól a fények különböztetik meg. Még különösebben fel sem kell díszítened a lakást, ha felszerelkezel némi hangulatvilágítással. Diszkógömböket 3000 forintért vehetsz, 7-8000 forint felett már olyan komolyabb berendezéseket is rendelhetsz, mint ez a két LEDes spotlámpával felszerelt pörgő diszkógömb. (Mirror Madness Rotating Mirror Ball with LED Lights, kb. 7500 Ft)

Pezsgő szökőkút

Végeredményben bármilyen folyadékkal feltöltheted a Nostalgia Electrics Lighted Party Fountain-t. A szökőkút tökéletes háttérvilágításnak is. Ugyanettől a gyártótól pattogatott kukorica készítő, kis kocsit és vattacukor automatát is rendelhetsz.

Zene az kell

A nagy házipartik egyik problémája, hogy a nappaliban bömböl a zene, míg a konyhában alig hallani a dallamokat. Ha szeretnéd könnyen megoldani kisebb helységekben is a zenei aláfestést, akkor próbáld ki a Jawbone Jambox-ot. Ez egy olyan könnyű, akkumulátoros hangszóró, mely bluetooth-on keresztül kommunikál a telefonoddal, így mindenféle madzag nélkül bármikor, bárhol lejátszhatsz rajta zenéket. Egy töltéssel nagyjából 15 órát bír. Ára kb. 41 000 Ft.

Címkék: