Lekávéztad a billentyűzetet? Nem gond többé!

A számítógépek és a laptopok ott vannak a tanulásnál, a munka során és még a kikapcsolódás is gyakran hozzájuk kötődik. Így szinte elkerülhetetlen, hogy az állandóan jelen lévő tárgyainkat ne érje valamilyen „baleset”. Erre kínál megoldást a Logitech K310.Nem leszünk egy csapásra ügyesebbek, a gyerekek nem válnak óvatosabbá és a morzsákat, folyadékot sem tartja távol semmilyen erőtér, de a Logitech billenytűzettel erre nincs is semmi szükség. Az eszköz ugyanis vízálló. De nem csak egyszerűen taszítja a vizet, hanem a csap alá is tarthatjuk egy kis tisztításra, akkor sem tehetünk kárt a szerkezetben. A portaszító felülettel bíró klaviatúrát bátran bedobhatjuk a mély vízbe, sem a kávé, sem ráömlött étel nem teszi tönkre. Rövid úton megoldhatjuk a tisztítási a problémát azzal, hogy a csap alá tartva elmossuk az eszközt. Bár mosogatógépbe azért továbbra sem dobhatjuk be, a kézmeleg víz nem okoz neki problémát, nem kopik le az írás a billentyűzetről, és még a száradás is könnyen megy a speciális kialakításának köszönhetően. A klaviatúra alján vízelvezető nyílások segítenek a gyors száradásban, de egy puha kendővel is bármikor áttörölheted, hogy azonnal visszatereld a munka frontjára a felfrissült gépezetet.


A számítógépek és a laptopok ott vannak a tanulásnál, a munka során és még a kikapcsolódás is gyakran hozzájuk kötődik. Így szinte elkerülhetetlen, hogy az állandóan jelen lévő tárgyainkat ne érje valamilyen „baleset”. Erre kínál megoldást a Logitech K310.

Nem leszünk egy csapásra ügyesebbek, a gyerekek nem válnak óvatosabbá és a morzsákat, folyadékot sem tartja távol semmilyen erőtér, de a Logitech billenytűzettel erre nincs is semmi szükség. Az eszköz ugyanis vízálló. De nem csak egyszerűen taszítja a vizet, hanem a csap alá is tarthatjuk egy kis tisztításra, akkor sem tehetünk kárt a szerkezetben.

A portaszító felülettel bíró klaviatúrát bátran bedobhatjuk a mély vízbe, sem a kávé, sem ráömlött étel nem teszi tönkre. Rövid úton megoldhatjuk a tisztítási a problémát azzal, hogy a csap alá tartva elmossuk az eszközt. Bár mosogatógépbe azért továbbra sem dobhatjuk be, a kézmeleg víz nem okoz neki problémát, nem kopik le az írás a billentyűzetről, és még a száradás is könnyen megy a speciális kialakításának köszönhetően. A klaviatúra alján vízelvezető nyílások segítenek a gyors száradásban, de egy puha kendővel is bármikor áttörölheted, hogy azonnal visszatereld a munka frontjára a felfrissült gépezetet.

Címkék: