FreeFlow Azure a megfizethető luxus jakuzzi

Egy saját luxus jakuzzi rengeteg pozitívummal jár fizikai, szellemi és szociális téren is. A lehetőség, hogy minden nap elmerülj a forró vízben, miközben erős vízsugarak masszírozzák az igénybe vett végtagjaidat nem álom többé, a FreeFlow Azure megfizethető áron kínálja ezt a luxus élményt!


A négyszemélyes Azure egy közepes méretű masszázsmedence, ami 18 befúvót, 1 állítható vízesést, LED-es színterápiát és egy rászabott thermo tetőt tartalmaz. Ezek a tények, de vajon mit is jelent mindez az élmény szempontjából?

Az első, ami feltűnik az Azure kapcsán az az anyaga. Egy nagyon kemény, strapabíró anyagból, gránitőrleményből készült, amit egyben készítenek el, így nincsenek illesztések a héjon, az ülések rendkívül kényelmesek. Egy szóval nincs rés a pajzson! A rotomold eljárásnak (amit a videóban láthatsz) további előnye, hogy a gyártási költségeket alacsonyan tartja, ennek köszönhetően megfizethető ez a négy személyes luxus jakuzzi!

A három ülőhellyel és egy fekvőhellyel rendelkező Azure könnyen telepíthető, könnyen fűthető és könnyen tisztán tartható masszázsmedence. Használata nem jelent semmilyen kihívást, így a pihenésre, a relaxálásra és a fürdő partnerekre tudsz majd koncentrálni. A 18 befúvó mind a négy személy számára kellemes masszázst kínál, a LED világítás hangulatos közeget teremt, míg a szökőkút csobogása a víz megnyugtató hangjával járul hozzá a meghitt környezet megteremtéséhez!

Akár egyedül, akár szeretteiddel együtt élvezed majd az Azure kényelmét, garantáltan pozitív élménnyel telve, felfrissülten és ellazultan szállsz majd ki belőle!

Könnyű súlya (160 kg) miatt azonnal haza is viheted, közepes mérete (206 x 160 x 84 cm) pedig segít. hogy még a kis hellyel rendelkezők is hódolhassanak a mindennapi otthoni jakuzzizásnak!

Tudj meg többet a FreeFlow medencékről és az Azure jakuzziról!