Jakuzziból gyógyvizes fürdő 5 perc alatt

Az AquaFiness holt-tengeri csomagja 5 perc alatt képes létrehozni egy otthoni gyógyfürdőt, ami nemcsak a holt-tengeri jótékony hatását adja, de környezetbarát, időtakarékos, és az érzékeny bőrűek számára is tökéletesen biztonságos. Sőt, ajánlott!


A holt-tengeri sót tartalmazó csomag beköltözteti a jótékony hatású gyógyvizet az otthonodba, amely aztán a medence méretétől és kihasználtságától függően 3-6 hónapig zavartalanul élvezető a család minden tagja számára. A készlet egy speciális só keveréket tartalmaz, ami pozitív hatással van a bőrre és a medence vízére egyaránt.

Az AquaFinesse vízkezelő szerekhez hasonlóan ez a csomag is képes tiszta, szagmentes és baktériummentes vizet előállítani minimális időráfordítással, miközben még a csőrendszer, a fűtés és a szivattyúk mészlerakódásait is kipucolja. A lágy víz sótartalma a bőrre és az alkatrészekre is tisztító hatással van, ami feleslegessé teszi a további pH szabályozást.

Egyszerű használata heti pár perces munkát jelent, és ennek hatására fellazul a baktériumok által készített biofilm nyálkás rétege, a víz kitisztul szó szerinti és átvitt értelemben is. A csomag tartalmaz minden szükséges eszközt a könnyű és gyors munkához, aminek végén sós, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas víz várja a megfáradt fürdőzőket. A 2x2 literes AquaFinesse folyadék mellett érkezik 6 kg holt tengeri só, 1 üveg klór granulátum, mérőpoharak és az üzemeltetési utasítások. Ezzel a szettel még a gyógyvizekben és medencetisztításban járatlanok is kifogástalan eredményeket érhetnek el, vigyázva a család és saját egészségükre.