Időjárásálló kerti bútor kis teraszokra

A kis méretű teraszokat mindig izgalmas kihívás berendezni, hiszen a méret adta keretek leszűkítik a választékot. Szerencsére a Jati&Kebon minőségi kerti bútorokat gyártó innovatív cég időjárásálló termékeiből 4 személyes változatot is hazavihetsz.


A Livorno/Sevilla négy személyes étkezőgarnitúrája remekül használja ki a teret, kényelmes és tartós. A négy Sevilla széken nincsenek felesleges manírok, egyszerűsége, praktikussággal párosul, így biztosan nem kell attól tartanod, hogy túldíszítettsége zsúfolttá teszi a kis teret. A székek ívelt háttámlája nemcsak kényelmes, de jót is tesz a hátnak, ezért még hosszabb időn keresztül sem fájdul meg rajta a derék. Az ebédlőasztallal kiegészült szett minden darabja időjárásálló, tehát fedetlen teraszokra, kis kertekbe is betehető. Bírja a strapát!

A Jati&Kebon szerethető formavilága ezúttal is minőségi alumínium vázzal párosult, ami nemcsak az esőt, a szelet, de a napsütést is bírja. Nem kell félned, hogy a melegben meglágyult anyagok miatt hamar amortizálódnak, törnek, repednek a székek, mint ahogy az oly gyakran megesik a műanyag kerti bútorokkal. A Livorno/Sevilla szett magas minősége évekre megoldja a kerti bútor problémádat. Kényelmes, jól használható és csinos szettel rendezheted be vele a kisebb méretű külteredet anélkül, hogy zavaróan telítettnek hatna.

Az étkezőgarnitúra légiessége, világos színei és formaisága mind hozzájárul a könnyedséghez és profizmushoz, amit a szett sugall.