Megjött az indián nyár, irány a kert!

A változékony őszi időjárás és az egyre hidegebbé váló napok sodrában egy csöppnyi, békés megállót kínál az indián nyár vagy más néven a vénasszonyok nyara. A csodás és még melengető napsütés fényjátéka a színes lombokon egészen varázslatos időszakot ígér, amit használj ki! Szívd magadba a jó levegőt és a sok napfényt, amit hamarosan hiányolunk majd és tölts minőségi időt a kertben. Grillezz, jakuzzizz vagy csak ülj ki a teraszra egy ital erejéig!


Az ősz a télre való felkészülésről szól. De a kert összepakolásával várj még egy kicsit és előbb a lélek raktárainak feltöltésére koncentrálj.  A gyakran stresszes őszi időszak a romló időjárással kiegészülve és a tél hidegét előrevetítve szinte garancia a rossz kedvre, de a friss levegő és a természet közelsége segít helyrebillenteni a lelki egyensúlyt.

Élvezd ki a meleg nappalokat és szervezz kerti partit, grilles estéket, amik jó kedvvel, baráti beszélgetésekkel és finom ételekkel töltenek fel. Ez az idő tökéletes egy új grill vagy egy új kemence beszerzésére is, ami felébreszti a kreativitásodat és áramszünet esetén is remek kiegészítője a benti konyhának.

A  grillezés jó apropó, hogy minél több időt tölts a kertben, akár a gyerekekkel vagy barátokkal. Az őszi leárazásokat kihasználva pedig felturbózhatod teraszod megjelenését, hogy ne csak funkcionális, de kényelmes, látványos és hívogató is legyen.

A minőségi kerti bútorok hosszútávú befektetések, amik jól bírják a változékony időjárást, tehát tökéletesen alkalmasak arra, hogy az őszi kint tartózkodást átvészeljék. Sérülés és kár nélkül! A SpaTrend kínálatában található kerti bútorok vízlepergető felülete miatt az eső vagy köd sem okozhat gondot, és szerencsére gyorsan is száradnak, így nem kell attól tartanod, hogy egy eső elmossa a vendégséget.

Egészen más érzés egy puha, kényelmes kanapén indítani a napot a kertben, mint a lakásban, és a természet is végtelen látnivalóval (és elfoglaltsággal) szolgál. A meleg napsütést kihasználva akár még a home office-t is átteheted a teraszra. A felhajtható Miami asztal például tökéletes társ ebben. A három külön mozgatható részből álló asztallap egy mozdulattal íróasztallá alakítható, majd vissza elegáns kávézóasztallá, ami beleolvad a terasz harmóniájába.

Ha pedig a hidegebbé váló estéken sem szeretnél lemondani még a kültér hívószaváról, akkor egy teraszmelegítővel meghosszabbíthatod a kint töltött idő hosszát! Irány tehát a kert! Használd ki a jó időt, amíg lehet!