10 érv, hogy miért használd a jakuzzidat minden nap

Nem mintha szükséged lenne külön indokra, hogy kiélvezhesd a masszázsmedencédet, vagy mintha létezne erre rossz időpont. Mi mégis összegyűjtöttük a lehető legjobb alkalmakat, amikor megéri elmerülni a buborékok között.


Nem mintha szükséged lenne külön indokra, hogy kiélvezhesd a masszázsmedencédet, vagy mintha létezne erre rossz időpont. Mi mégis összegyűjtöttük a lehető legjobb alkalmakat, amikor megéri elmerülni a buborékok között.

  1. 1.    Masszázsmedence reggelre?

Miért ne? Élvezd a víz melegét, és hagyd, hogy vérkeringésed felpezsdüljön, miközben kényelmesen kortyolgatod a zöld teádat.

  1. 2.    Stressz kezelés felsőfokon

Egy fárasztó, stresszel teli nap után élvezni fogod a jakuzzid ölelését, feszült izmaid ellazulnak, és már nem is tűnik annyira vészesnek a napod.

  1. 3.    Ha szomorú vagy

A masszázs és a kellemes meleg víz garantáltan felvidítanak majd. A finom masszázs miatt élénkebb leszel, optimistán látod majd a problémát, ami fél órája még megoldhatatlannak tűnt.

  1. 4.    Párterápia

Ha pároddal egy heves vita közepén találjátok magatokat, ugorjatok a vízbe közösen. Ki tud dühös maradni ilyen környezetben?

  1. 5.    Egy kis romantikához

Egy romantikus estéhez is tökéletes helyszín a masszázsmedence. Hangulatvilágítás és zene, ráadásként pedig a buborékoló, relaxáló víz – nem ilyen a tökéletes randi?

  1. 6.    Túl kemény voltál az edzésen?

Akkor fájó izmaid nagyon hálásak lesznek a jakuzziban töltött percekért. A meleg víz és a finom masszázs segít majd a sérüléseden.

  1. 7.    Ünnepelnivaló?

Csobbanjatok közösen a szülinapossal, névnapossal, friss diplomással az ünnep alkalmából. De a jakuzzi tökéletes helyszín bármilyen bulihoz – ki ne élvezné barátaival és családjával együtt a fúvófejek finom masszázsát?

  1. 8.    Ha odakint fogvacogtató hideg van…

...neked még nem kell bent maradnod. A masszázsmedencében a gondjaid úgy olvadnak majd el, mint a hópelyhek, melyek a vízbe hullnak.

  1. 9.    Jakuzzizás esőben?

Miért ne? Hiszen már úgyis vizes vagy, a zápor után pedig élvezheted az eső utáni friss illatot. Egy ernyő a fejed fölé azért nem árthat.

  1. 10.  Esti mese helyett

A masszázsmedence természetes módon nyugtatja majd meg a tested, szinte álomba ringat. Felkészít a pihentető alvásra, hogy utána szintén itt kezdd a reggeled. Ha nincs túl hideg, a gyerekeknél bevált trükk lefekvés előtt. Bár ők nem relaxálnak, de a masszázs és a meleg víz elálmosítja őket.

Címkék: