Esőben is lehet jakuzzizni?

A szabadtéri szórakozásnak ősi ellensége az eső, ami bekerget a négy fal közé. De mit lehet tenni olyankor, ha a masszázsmedence nem a házban van, hanem kint a kertben? Mondj le a fürdésről a szemerkélő eső miatt? Semmiképpen se!


A szabadtéri szórakozásnak ősi ellensége az eső, ami bekerget a négy fal közé. De mit lehet tenni olyankor, ha a masszázsmedence nem a házban van, hanem kint a kertben? Mondj le a fürdésről a szemerkélő eső miatt? Semmiképpen se!

A jakuzzi használata természetesen nem minden esőben ajánlott, de a csendes szemerkélő eső vagy egy hirtelen jött nyári zápor nem állhatja útját egy jó fürdőnek. Sőt! Emiatt biztos nem kell félbeszakítanod a kerti partit vagy kihívni a gyerekeket a vízből. A lazító meleg víz nagyon is kellemes kontrasztot nyújt az eső miatt lehűlő levegőhöz képest, és az elcsendesülő világ zaját megtörő esőcseppek koppanása balzsam a léleknek. Egy egészen más világ tárul eléd, ha az esőben mész ki a szabadba fürödni, de a különleges élmény fokozott óvatosságot is igényel.

Választ a Hotspring Jettsettert a lazításhoz

1. A dörgés és villámlás első jelére hagyd el a vizet, mert ilyen időben balesetveszélyes fürödni, még akkor is, ha van ernyő vagy fedél a jakuzzi fölött. A villámlás hiányában az erős szél is intsen óvatosságra, de ha nem orkán erejű szélről van szó, nem muszáj feltétlenül kiszállni a vízből.

2. A meleg víz megakadályozza a test lehűlését, de azért érdemes valami meleg italt is kikészíteni az esős fürdőhöz, hogy ne emiatt kelljen bemenned a házba.

3. Vigyél magaddal csúszásmentes lábbelit! Az eső miatt most nem csak a lábad lesz vizes, hanem minden más is, így nagyobb lesz az elcsúszás esélye. Készülj fel rá előre, és ne mezítláb menj fel a házba.

4. Figyelje arra, hogy a törülköződ maradjon száraz. Most nem elég csak a közelben letenni, különben ugyanúgy elázik, mint te.

5. Ha zavarna az arcodba hulló eső és a jakuzzinak nincs védelme, vigyél magaddal esernyőt, hogy az esőtől biztonságban élvezhesd a természet felfrissülésének szépségét.

Esőben is hű társ a Hotspring Envoy medence

Ha eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne nap, mint nap élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, nézz be a Caldera Spa kulisszái mögé, ahol biztosan megtalálod álmaid masszázsmedencéjét. Március végéig most kedvezményes áron válogathatsz a minőségi medencék között!

Címkék: