Mert van, akinek a méret a lényeg! Bemutatjuk a Grandee-t, a Hot Spring legnagyobb masszázsmedencéjét

A Hotspring Grandee medencéje nem aprózza el, ha kényeztetésről van szó: 457 kiló tömény élvezet, és még fel sem töltöttük vízzel!


A Hotspring Grandee medencéje nem aprózza el, ha kényeztetésről van szó: 457 kiló tömény élvezet, és még fel sem töltöttük vízzel!

Ebben a pihentető csodában majd 2000 liter víz zubog vidáman a feltöltés után – hozzáteszem, a számot látva el sem tudtam képzelni, mekkora mennyiség is ez, de azt elárulom, hogy egy kiterjedt halraj már vígan lubickol ennyi vízben.

Az egész család kényelmesen kinyújtóztathatja lábát, hiszen hét teljes felnőtt elfér benne. Ha egy kis színterápiára vágysz, elég bekapcsolnod a LED világítást, és a habok máris kedvenc színedben pompáznak majd, de víz feletti berendezés is található benne. Nem kell aggódnod a víz tisztasága miatt sem, a Hot Spring paletta legnagyobb szűrőfelületével rendelkezik.

Forró napokon az üdítő vízesés segít rajtad, a könnyű vízsugarak felfrissítenek a lusta nyári napokon. Egyedüli nehézség, hogy nem tudod eldönteni, hova ülj, hiszen pontosan 39 befúvó várja, hogy átmasszírozza tagjaidat. Legnagyobb különlegessége, hogy két moto-massage közül választhatsz, ha eleged van a koncentrált masszírozásból, és szeretnéd a gerinced melletti izmokat fellazítani. Csobbannál?

Technikai adatokért, látogass el www.hotspring.hu oldalra, árakban pedig kérd szakértő kollégáik segítségét, vagy nézd meg a jakuzzit élőben. (Üröm, Kőbánya u. 16. Spatrend Bemutatóterem)

Címkék: