Minden medence hasonló masszázsprogrammal rendelkezik?

  • írta:
  • 2015.09.10

Ha felkeltette az érdeklődésedet egy masszázsmedence, akkor látogass el egy bemutatóterembe, ahol még arra is van lehetőséged, hogy kipróbáld milyen is a teljes körű masszázs, hogyan hatnak a jetek és a fúvókák.


Ha felkeltette az érdeklődésedet egy masszázsmedence, akkor látogass el egy bemutatóterembe, ahol még arra is van lehetőséged, hogy kipróbáld milyen is a teljes körű masszázs, hogyan hatnak a jetek és a fúvókák.

Ha mindezeken túl vagy, és már végérvényesen beleszerettél a jakuzzizásba, akkor itt az ideje, hogy eldöntsd, melyik modell lesz a befutó. Összeállítottunk néhány kérdést, amelyek segítenek abban, hogy jól – a saját igényeidnek és elvárásaidnak megfelelően – válassz medencét.

Mennyire nagyok a fúvókák? Lehet, hogy nem mindig vágysz egy mélyszöveti masszázsra, ám ha mégis, akkor legyen képes rá.

Mennyire könnyű beállítani a fejeket? Mivel eltérő magassággal rendelkezünk, ezért pontosan kell beállítani a fejeket ahhoz, hogy a megfelelő pontokat masszírozzák.

Biztos kényelmesek az ülések? Ha hosszabb ideig szeretnél a medencében tartózkodni, akkor elengedhetetlen, hogy kényelmesen ülj úgy, hogy a törzsed is megpihen benne.

Minden ülésen más és más masszázsfejek masszírozzák az egyes testtájakat? Egy jó medencében lehetőséged van a különféle masszázs típusokat külön-külön élvezni, akár úgy is, hogy csak az egyes izomcsoportokat mozgatja át.

Úgy masszíroz, ahogy én szeretem? Ha csak olyan masszázsokat végez a medence, amelyek nem a kedvenceid, csalódott leszel. Azt a modellt keresd meg, amelyik pontosan úgy és ott végzi a masszázst, ahogy és ahol neked szükséged van rá.

Könnyen programozható? Mennyivel egyszerűbb, ha egy külön program áll a rendelkezésedre akkor, amikor te ülsz a medencébe.

Elég erős motorral rendelkezik ahhoz, hogy akár egy mélyszöveti masszázst elvégezzen? Ha csak olyan medencét próbálsz ki, ami simogatóan masszíroz, akkor sosem tudod meg, hogy képes-e erősebb masszázsra. Ám ha tud erősen dögönyözni, akkor biztos képes egy gyengébb masszázsra is.

Tudtad, hogy a Caldera Spas medencéket ki is próbálhatod? Tesztelésre jelentkezz itt!

Címkék: