Tetőemelővel egyszerűbb a jakuzzi használata

A tetőemelő egy hasznos, bár elsőre talán felesleges luxuscikknek tűnhet, de a segítségével védheted a medence tetőt, magát a jakuzzit és persze a hátadat is. A család minden tagja számára könnyen és gyorsan hozzáférhető válik a masszázsmedence.


Tetőemelő megkönnyíti a medence nyitását és zárását, így biztosan nem hagyod el az utóbbit. Főleg télen nagyon fontos, hogy minden használat után felkerüljön a thermo tető. Az emelővel kisebb fizikai erőre lesz szükséged a tető nyitásához, és biztosan nem fog a földhöz ütődni, vagy megsérülni a tető.

A tető visszahelyezése sem könnyebb feladat, különösen nem egyszerű, ha egyedül kell elvégezni azt. Mivel egy nagy kiterjedésű felületről van szó, ami nem rendelkezik rendes támasztékkal, kihívást jelent a mozgatása, de nem az emelővel!

Ha nem akarod kockáztatni a tető sérülését, ami aztán a medence energiafogyasztását is negatívan befolyásolja, akkor a legjobb, ha egy emelőre bízod a tető mozgatását. Ez növeli a medence tető élettartamát és hatékonyságát, aminek pozitív hatását a használat során és a villanyszámla kézhez vételekor is tapasztalni fogod. Az emelővel csökken a tető és a medence körüli burkolat sérülésének esélye, és jelentős időt valamint energiát spórolsz meg a használatával.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a medence használati szokásokat is negatívan befolyásolja egy nehezen és időigényesen levehető tető. Könnyítsd meg a dolgot, és használd bátran az utólag is felszerelhető tetőemelőt, hogy a jakuzzizás tényleg csak a pihenésről szóljon!