Téli vízkezelés jakuzzihoz kedvezményes áron

A téli időszakban végre kiélvezheted a jakuzzid minden előnyét, anélkül, hogy a hőségtől kellene tartanod. A nap végi lazító masszázs, a lelket is melegítő forró víz és meghitt beszélgetések a medencében várnak rád, ha sikerül tisztán tartani a vizet. Ebben segít az AquaFinesse, kedvezményes áron!


Ha télen neked sincs kedved vízcserével bajlódni, akkor fokozottan ügyelj a víztisztaságra. A gyakori használat mellett a koszolódás esélye is nagyobb, de szerencsére a holland adalékanyag, az AquaFinesse bármikor a segítségedre siet. Ez a környezet- és bőrbarát készítmény megsemmisíti a baktériumok védőburkát, hogy azokat könnyebben elintézhesse a klór. A kezelőanyag használatával a víz tisztább maradhat és ehhez akár a klórmennyiséget is csökkentheted.

Az adagolása pofon egyszerű: hetente elég egyszer a vízbe önteni a megfelelő mennyiségű folyadékot és már kész is vagy.

Szerezd be most a télre elegendő mennyiséget és vidd haza a hozzá járó kedvezményeket! A Black Friday keretén belül most két csomag AquaFinesse-hez egy csőrendszer tisztító tablettát kapsz, három darabhoz pluszban egy illatkristály válogatást és ingyenes kiszállítást, míg a négy darabos szetthez ezen kívül három darab, üveghatású, de törhetetlen poharat is hazavihetsz.

Használd ki a Black Friday akciót és élvezd egész télen át gondtalanul a masszázsmedencédet!