Kinyitható teraszasztal változatos igényekhez

A Jati&Kebon elegáns kerti bútorai között találhatunk egy étkezőasztalt, ami nemcsak dísze lehet teraszodnak, de a változatos igények kielégítésében is élen jár. Kinyitva több, mint 3 méter hosszú, aminél már egy 10 fős társaság is kényelmesen megpihenhet!


A Bologna asztal stabil lábakon áll, szilárd asztallapja bírja a terhelést, de tartósságát csak a használat közben tapasztalod majd meg, megjelenését nem nehezíti el a dizájn. Egy visszafogott színű, minimalista étkezőt vihetsz haza a teraszodra vagy kertedbe, ha a ezt a sokoldalú asztalt választod.

Az asztal bővíthetősége miatt ideális közepes méretű teraszokra, ahol alkalmanként nagyobb vendégsereg gyűlik össze, de tartósan nem lenne elég hely egy 330 cm hosszúságú étkezőasztalnak. A vendégség után könnyen csökkenthető a Bologna asztal mérete, és így már „csak” 220 cm-es asztalt kell elhelyezni a külső térben.

A cég többi kültéri bútorához hasonlóan, a Bologna étkezőasztal is kifejezetten kültérre készült, ami időjárásálló anyagokat, tartós és stabil szerkezetet jelent. Könnyű kezelni és tisztítani, nincsenek az asztal alatt zavaró keresztlécek, amelyek útban lennének vagy gátolnák a székek kényelmes elhelyezését.

Most kedvezményes áron beszerezheted ezt az időtálló darabot, ami télen-nyáron hűséggel szolgál majd a teraszon vagy téli kertben!