Ülőmunkához ajánlott hidromasszázs

A Motomassage jet a 80-as évek forradalmi újítása volt, ami még a mai napig is egyedülálló módon masszírozza a hát izmait. Ez volt az első „mozgó jet”, ami ugyan semmilyen elektronikus alkatrészt nem tartalmaz, mégis a gerinc melletti izomcsoportok hosszanti irányú masszírozását teszi lehetővé.


A HotSpring levédett masszázsrendszerének legújabb típusával találkozhatunk a mai medencékben, ez a Motomassage DX, ami már két erőteljes vízsugarat generál. Ezek a sugarak mozognak fel és le a gerinc mentén, ellazítva az egész napos állás és ülés következtében befeszült izmokat.

A víz és a levegő generálta áramlás megszakítás nélkül, folyamatos sebességgel halad fel és le a háton fáradhatatlanul. A legjobban egy fárasztó nap után érezheted a kényeztető hatását, de a sportolás után is segít lelazítani az igénybe vett izmokat, és a vállmasszázzsal együtt a fejfájást is hatékonyan gyógyítja. Ez a jet rendszer a medence cserélhető elemei közé tartozik, de az átlagos 10-12 éves élettartama mellett erre nincs túl gyakran szükség.

Ha probléma van a rendszer működésével, a következő gyanakodj:

1. A csekély víznyomást az eldugult, koszos szűrő számlájára írhatjuk.

2. Az elégtelen levegőáramlást a levegőztető rendszer hibája vagy a légcső kilazulása, elcsúszása okozhatja.

3. A fel-le mozgás elégtelensége a jetek helytelen beszereléséből vagy elállítódásából is fakadhatnak.

A Motomassage a HotSpring medencék egyik legnépszerűbb befúvótípusa, de nem minden modellben található meg. Kérdezd szakértőinket, hogy megtalálhasd a számodra legideálisabb jakuzzit!