Úszómedence és jakuzzi egyben, otthonra is

Szeretnéd megtapasztalni a végtelen úszás élményét anélkül, hogy küzdened kellene az elemekkel és a vízi ragadozók réme sem lebeg a lábad alatt? Akkor válassz olyan medencét, amely ellenáramoltató rendszerével a kertedbe varázsolja az óceánok hangulatát. És még masszázsprogramokkal is kényeztet az úszás után!


Lassan vége a nyárnak, és bár az időjáráson még nem érződik az ősz már itt kopogtat. Az emberek visszatérnek a nyaralásból és kezdődik az iskola is. A hűvösebb napok azonban nemcsak kevesebb szabadidőt, hanem új lendületet is jelenthetnek. A nyári lazítás után ideje visszatérni az egészségesebb, tudatosabb életvitelhez, amihez a rendszeres mozgás is hozzátartozik. És persze a minőségi kikapcsolódás, ami feltölti a testet és a lelket! Ebben segít az Endless Pool, ami a sportolást, a nyaralás élményét és a tökéletes pihenést is a kertedbe szállítja!

Ezek az egyben kiszállításra kerülő, hatalmas medencék tökéletes ötvözetei az úszómedencének és a kültéri jakuzziknak. A négy évszakos medencét elég letenni a számára kialakított helyre és máris kezdődhet a feltöltése. Az önmagában megálló rendszer hosszúkás kialakítású és belseje nagy változatosságot kínál. Van, amelyikben elkülönített víztérrel rendelkezik a jakuzzi rész, hogy két különböző hőfokot élvezhess egy medencében. Van, amelyikben plusz futópadot is találsz, hogy az ellenáramoltató rendszer ne csak az úszás élményét adja, de vízben futással is megdolgoztathasd az izmaidat. Ezáltal kihasználhatod a víz felhajtó erejét és hogy a vízben való mozgás kíméli az ízületeket, valamint, hogy a víz ellenállása miatt az izmoknak extra erőkifejtésre van szükségük. A futópadon a lassú sétától kezdve a komolyabb tempókig több fokozatot is választhatsz, csakúgy, mint az ellenáramoltató rendszernél, hogy a kezdőktől a profi sportolókig mindenkinek megfelelő sportolási élményt nyújthasson az Endless Pool.

A tenger sós illatát ugyan nem garantáljuk, de a végtelen úszás élménye a tiéd lehet az Endless Pools Fitness és Wellness medencével. Az egyik legkímélőbb, de a testet mégis alaposan átmozgató úszás élményét maxolja ki a több sebességes rendszerével a medence. A futáshoz szükséges pad ugyan nincs mindegyik modellben, de a ellenáramoltató rendszerre és az oldalfalakon elhelyezett kapaszkodókra számíthatsz. Ez utóbbiak segítenek a vízi aerobik vagy vízi jóga gyakorlásában, és a gyerekeknek is nagyobb vízbiztonságot nyújtanak.

Ha egy sportolásra és pihenésre egyaránt alkalmas wellness eszközt keresel, ami minden évszakban, az év minden napján készen áll a használatra és az egész család számára minőségi kikapcsolódást képes nyújtani, akkor az Endless Pool egy kiváló választás. Mérete, tudásához képest, meglepően visszafogott, így akár kisebb kertekbe is telepíthető. A legkisebb modell 3,6 méteres, míg a legnagyobb 6 méteres hosszúsággal rendelkezik, de ezért cserébe a végtelen úszás és a tökéletes hidromasszázs élményét kapod!

Nézd meg működés közben a úszó- és masszázsmedencét a SpaTrend Expón (08.25-09.03), hogy személyesen is meggyőződhess sokoldalúságáról és kiváló tulajdonságairól!