- írta: Peitli Csilla
Újabb észbontó grillrecept: Low & Slow fehérpecsenye
- írta: Mező Dóra
- 2017.09.04
A Séf a Rácson versenyzői az olyan ételek elkészítésétől sem riadnak vissza, amik elsőre talán meghökkentőnek hangzanak. Sőt, van, aki kifejezetten a meglepetés erejével kívánja lenyűgözni a szavazókat: Bednarika egy igazán különleges recepttel főzné be magát a szeptember 23-i döntőbe.
A Séf a Rácson versenyzői az olyan ételek elkészítésétől sem riadnak vissza, amik elsőre talán meghökkentőnek hangzanak. Sőt, van, aki kifejezetten a meglepetés erejével kívánja lenyűgözni a szavazókat: Bednarika egy igazán különleges recepttel főzné be magát a szeptember 23-i döntőbe.
„Fehérpecsenyét nem ajánlanak lassú tűzön, füstön sütni. Pedig valami eszement élmény.” – írta a versenyző, aki szerint a szokatlan összeállítás valódi gasztronómiai élményt ígér, elkészítéséhez pedig sokkal inkább türelemre van szükség, mintsem technikára.
Ha te is szívesen kísérletezel a grillsütő mellett, és kipróbálnád magad a harmadik alkalommal megrendezett gasztronómiai megmérettetésen, most egyetlen fergeteges recepttel a döntőben találhatod magad: tölts fel legalább egy különleges összeállítást szeptember 15-ig, oszd meg, hirdesd, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és a döntőben élőben is megmutathatod, mitől izzik a grill igazán!
További információk és jelentkezés ITT!