Marinált spárgasaláta

elkészítés:A spárgát előkészítem a videón látható módon. Vékony szeletekre vágom a gombát, A gőzpárolós perforált aljú edénybe helyezet egy cikk lime levét ráöntök, és megsózom. mAjd a spárgával együtt a gőzpárolóba helyezem. 6-6 percre.Elkészítem a marináló levet. Az ecetet összeöntöm az olivaolajjal, és megsózom és borsozom. Majd habverővel összekeverem. Ebbe belehelyezem a spárgát ill. a gombát. 1 éjszakát a hűtőben tárolom.bevásárlólista:1 csomag spárgaGombaSóborsLime1 dl Cherry ecet1 dl oliva olajMiele Főzőiskola


elkészítés:


A spárgát előkészítem a videón látható módon. Vékony szeletekre vágom a gombát, A gőzpárolós perforált aljú edénybe helyezet egy cikk lime levét ráöntök, és megsózom. mAjd a spárgával együtt a gőzpárolóba helyezem. 6-6 percre.

Elkészítem a marináló levet. Az ecetet összeöntöm az olivaolajjal, és megsózom és borsozom. Majd habverővel összekeverem. Ebbe belehelyezem a spárgát ill. a gombát. 1 éjszakát a hűtőben tárolom.


bevásárlólista:


1 csomag spárga
Gomba

bors
Lime
1 dl Cherry ecet
1 dl oliva olaj


Miele Főzőiskola


Címkék: