- írta: Peitli Csilla
Marinált spárgasaláta
- írta: Spatrend Online
- 2013.06.03
elkészítés:A spárgát előkészítem a videón látható módon. Vékony szeletekre vágom a gombát, A gőzpárolós perforált aljú edénybe helyezet egy cikk lime levét ráöntök, és megsózom. mAjd a spárgával együtt a gőzpárolóba helyezem. 6-6 percre.Elkészítem a marináló levet. Az ecetet összeöntöm az olivaolajjal, és megsózom és borsozom. Majd habverővel összekeverem. Ebbe belehelyezem a spárgát ill. a gombát. 1 éjszakát a hűtőben tárolom.bevásárlólista:1 csomag spárgaGombaSóborsLime1 dl Cherry ecet1 dl oliva olajMiele Főzőiskola
elkészítés:
A spárgát előkészítem a videón látható módon. Vékony szeletekre vágom a gombát, A gőzpárolós perforált aljú edénybe helyezet egy cikk lime levét ráöntök, és megsózom. mAjd a spárgával együtt a gőzpárolóba helyezem. 6-6 percre.
Elkészítem a marináló levet. Az ecetet összeöntöm az olivaolajjal, és megsózom és borsozom. Majd habverővel összekeverem. Ebbe belehelyezem a spárgát ill. a gombát. 1 éjszakát a hűtőben tárolom.
bevásárlólista:
1 csomag spárga
Gomba
Só
bors
Lime
1 dl Cherry ecet
1 dl oliva olaj
Miele Főzőiskola