Dobja fel megjelenését az év végi ünnepi időszakra

Bármennyire is tudatosak legyünk, az év vége közeledtével nagyon könnyű a rengeteg tennivaló és feladat alá csúszni, és elfelejtkezni a legfontosabbról: hogy élvezzük ezt a csodás időszakot. Ne hagyja, hogy idén is túlhajszoltságba fusson az ünnep, szánjon időt szeretteire és önmaga kényeztetésére is!


A !QMS Medicosmetics éjszakai relaxáló csomagjával úgy kényeztetheti és ápolhatja bőrét, hogy az nem vesz el sok időt a dolgos hétköznapokból. Az éjszakai relaxációra és regenerálódásra összpontosító szett alvás közben is tovább hat, egészen új értelmet adva a szépítő álmoknak.

Az orvosi tisztaságú, nem allergizáló készítmények magas hatóanyag tartalmuknál fogva már rövid időn belül látvány minőségi javulást hoznak bőre egészségi állapotában. A többször is a világ legjobb kozmetikumának választott termékcsaládra bizton számíthat, ha szeretné bőrét feszesebben, egészségesebben és bőrszínét üdébbnek látni.

A szett egy otthon is biztonsággal használható AHA-savas hámlasztót, egy éjszakai kollagén szérumot, egy botox-hatású, bőrsimító hidratáló maszkot és egy 24 órás krémet tartalmaz, amely este és reggel is egyaránt használható. A csomaghoz egy ajándék ecset is jár, hogy megkönnyítse a gyümölcssav precíz felhelyezését, akár a szem környékre is.