Profilom 2018. február 17. Szombat - Donát

Regenerálódj a jakuzziban egy hosszú nap után


Egy fárasztó nap után az otthon hivogató biztonsága mennyországnak tűnik a külvilág ridegségével szemben, ahol minden sarkon kihívások, problémák és megoldásra váró feladatok állják utunkat. A lakásba belépve, jó esetben, rögtön lekerül az egész nap cipelt terhek egy része, de hogy teljesen felszabadulj, és feltöltődj pozitív energiával egy pezsgőfüdős fél órát ajánlunk.

A masszázsmedence csalogató melegsége, kristálytiszta vize és üde illata több érzéket kényeztet egyszerre, ami a téli hideg és sötétség után igazi felüdülést okoz, pedig még bele sem léptél a vízbe. A fürdő előtt iktass ki minden munkával és stresszforrással kapcsolatos dolgot, és arra a 20-30 percre, amíg a medencében tartózkodsz, csak a jó érzésekre figyelj.

Bámulatos milyen nagy ereje van a pozitív gondolatoknak, pláne, ha azokat egy olyan lazító, kényeztető közeggel kötöd össze, ami több oldalről is a pihenésedet szolgálja. A testhőmérsékletnél melegebb víz óvő ölelése megnyugtat és feloldja az izmok görcseit. Az egész nap megfeszített lábak, a hát és a nyak izmai most elernyedhetnek, és ez az izomlazulás a stressz szint csökkenését is magával hozza.

Ehhez járul még a különféle programokat kínáló hidromasszázs panel, amin választhatsz körkörös mozdulatokat imitáló vízfürdőt a gerinc vonalának megdolgozására vagy pulzáló vízsugárat a nyak- és vállizmok kilazítására. A tetőtől talpig átmasszírozó jetek külön-külön és együttesen is bevethetőek, hogy a pihenésre szánt fél órát igényeid szerint minél jobban kihasználhasd.

A napi fél óra pazsgőfürdőzés kiegyensúlyozottabbá, produktívabbá és kipihentebbé tesz, valamint segít megőrzi pozitív személetedet a sötét, téli időszakban is. Ez pedig már önmagában is nagy eredmény lenne.

Szeretnéd most kedvezményes áron beszerezni téli örömforrásodat? Használd ki akciónkat!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook