„Számtalan terméket kipróbáltam már, de ez a készítmény több okból is izgatta a fantáziámat”

A lányom révén kerültem kapcsolatba a QMS termékekkel, egészen pontosan az Ion Skin Equalizerrel. Egy termékmintát igényelt a QMS Szépségszalontól, amit először ő tesztelt le, de maradt annyi, hogy én is kipróbálhassam.


A lányom révén kerültem kapcsolatba a QMS termékekkel, egészen pontosan az Ion Skin Equalizerrel. Egy termékmintát igényelt a QMS Szépségszalontól, amit először ő tesztelt le, de maradt annyi, hogy én is kipróbálhassam.

A hatodik X felé közeledve számtalan terméket kipróbáltam már, de ez a két komponensű készítmény több okból is izgatta a fantáziámat. Egyrészt a lányom sok jót mesélt róla, másrészt a beígért mélyről történő és azonnali bőrfiatalítás olyan vágyálom, amit csak ennél drasztikusabb beavatkozásokkal tudtam volna elérni. A korábban használt krémek bármit is ígértek még a legkisebb javulást is csak hosszú használattal sikerült kicsikarnom belőlük, és az sem volt hosszú életű.

Talán nekem nem volt szerencsém a krémekkel, és az is tény, hogy nem szeretem, ha zsíros hatású a bőröm, se a kezemen, se az arcomon nem bírom ezt elviselni, ezért nagyon szelektálok (vagy inkább nem is használok semmit).

Az Ion Skin Equalizer ezért mindenképpen kellemes meglepetés volt. Mielőtt belevágtam volna, egy mélytisztító arcmaszkot kentem fel három percre, hogy minden elhalt hámsejttől megszabaduljak. Innen átadtam a terepet a lányomnak, aki felvitte a készítményt, így nekem csak élveznem kellett a kényeztetést.

A felfújt szérum olyan gyorsan beszívódott, hogy arcmasszírozásra nem is jutott idő. Egy kis bizsergő, csipkedős érzés maradt utána, ami gyorsan tovatűnt. Égő érzést én nem tapasztaltam, még ez a „csipkedés” sem volt kellemetlen vagy zavaró. A krémet már kicsit hosszabban masszírozta a lányom. Finom illata volt, selymes érzete és jól esett vele a kezelés. Szinte teljesen beszívódott, nem maradt zsíros a bőröm se tapintásra, se látványra. Valószínűleg nagyon ki volt éhezve a bőröm, mert percek alatt becuppantotta az összes krémet.

Nekem nem is kellett megvárnom a reggelt, hogy felszívódjon a krém, de azért aznap már nem gyötörtem semmivel a bőrt, inkább lefeküdtem aludni. Reggelre (bár már este is az volt) puha és telt bőr fogadott, ami kevésbé volt „öregasszonyos”. Pirospozsgásabb lettem és a ráncok mélysége is mintha csökkent volna.

Öt nap elteltével is jobb a bőröm minősége, de úgy látom, azért ráférne még pár ilyen kezelés. Azt hiszem itt az ideje beszerezni a nagy csomagot.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: