Van élet a steaken túl? - Lazac, kacsamell, rák, zöldségek

A grillezésről sokaknak csak a steak és a csirkemell jut eszébe, de természetesen a grill és a BBQ sokkal érdekesebb és sokoldalúbb ennél. Esetleg Ön is főleg ezeket az ételeket készíti a grilljén? Engedje meg, hogy színesítsük kicsit repertoárját!


Sokszor csak azért ragaszkodunk a régi, jól bevált receptjeinkhez, mert nem tudjuk hogyan is álljunk neki egy új fogáshoz. Melyik receptet válasszam az interneten található sok ezer közül? Minden hozzávalót megtalálok a hipermarketekben vagy inkább máshol keressem a különlegesebb alapanyagokat? Biztosan annyi ideig kell sütnöm a húst, mint amennyi a receptben áll? Mit csináljak, ha nekem más típusú grillezőm van? – Ezek és még sok-sok más kérdés merülhet fel bennünk, főleg akkor, ha még nem vagyunk kifejezetten gyakorlott „grill szakácsok”. A legnagyobb probléma, hogy a kérdések túlnyomó hányada nem jut eszünkbe főzés előtt, csak akkor, amikor már elkezdtük elkészíteni ételünket és olyan problémák adódnak, amire természetesen eddig nem is gondoltunk…

Ha esetleg Ön is leragadt két-három grill fogás elkészítésénél, akkor szívből ajánljuk a H2G Grilliskola Laza(c) szerda esti grillezés elnevezésű grill kurzusát.

4 óra alatt nem csupán egy, hanem három tökéletes fogás elkészítésére nyílik lehetőségünk, melyek akár önállóan is megállják a helyüket: a gyors rozé kacsamell egy egyszerű és nagyszerű fogás, mely akár egy elegáns vacsorán is tökéletes főfogás lehet. A narancsos lazac tabouleh körettel inkább egy laza baráti összejövetelen lehet telitalálat, míg a roppanós zöldségágyon tálalt koktélrák még a legínyencebb vendégeinket is ámulatba ejti majd.

Bíró Botond Boldizsár parfümséf segítségével nem csak az előkészítés és az elkészítés lépéseit tanulhatjuk meg, hanem a szemet gyönyörködtető tálalás csínját-bínját is elleshetjük, hiszen minden valamirevaló gasztronómia-rajongó tudja, hogy egy tökéletes fogást először a szemünkkel kívánunk meg, aztán következik az illat-élmény és csak legvégül jöhet a kóstolás.

A kurzus alatt Broil King grilleket használhatnak a résztvevők, így azok számára is rendkívül hasznos lehet ez a tanfolyam, akik még csak most ismerkednek a gázgrillen való sütéssel, esetleg nem rég lettek grill tulajdonosok és szeretnék egy igazi profitól ellesni a gázgrillen való ételkészítés alapjait és a leghasznosabb tippeket és trükköket.

Jelentkezzen itt a H2G Grilliskola Laza(c) szerda esti grillezés kurzusára és töltsön el egy igazán laza, hangulatos, de mégis tartalmas estét barátai és Bíró Botond Boldizsár parfümséf társaságában.