Profilom 2017. december 17. Vasárnap - Lázár, Olimpia

Csepregi Éva és Végvári Ádám gondoskodott a ’Holnap hajnalig’ tartó hangulatról az idei SpaTrend Expo megnyitóján


A Wellness 21. örömünnepéhez még az időjárás is kegyes volt, hiszen egyetlen felhő sem zavarta meg Csepregi Éva és Végvári Ádám koncertjét, az est fénypontját. A’80-as ’90-es évek feledhetetlen Neoton slágereit a két művésszel együtt kívülről énekelte minden vendég, és bár már kicsit álmosan, a legkisebbek is szívesen perdültek táncra, amikor felcsendült az Santa Maria, vagy a közismert Nyár van című dal.


A bejáratnál egy forradalmian új masszázsmedence, az Endless Pools Fitness System köszöntötte a látogatókat, bemutatva a végtelen úszás valódi élményét. Az épületben a HotSpring és a Caldera Spas masszázsmedencéi már-már majdnem olyan fényesen csillogtak, mint Csepregi Éva a színpadon.


A kiváló hangulatot Éva és Ádám felejthetetlen koncertjén kívül Gianni ínycsiklandó kültéri grillen készült harapnivalói, és a sejtelmes fényárban úszó, kényelmes bútorokkal berendezett kerthelyiség is biztosította.


A megnyitó est most már csak szép emlék, azonban a SpaTrend Exponak még közel sincs vége! Ha a megnyitó vendégeihez hasonlóan Ön is a pezsgőfürdőzés szerelmese, látogassa meg a SpaTrend Expot szeptember 4-ig, és találja meg álmai masszázsmedencéjét!


A SpaTrend Csapata hosszú évek tapasztalatával szívesen segít Önnek abban, hogy tájékozódjon a hatalmas masszázsmedence kínálatról és az ön otthonához és személyes igényeihez leginkább illeszkedő jakuzzit választhassa. A részleteket ide kattintva tudhatja meg. 

Írta: Spatrend Online
További cikkek a szerzőtől
 Facebook