Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből

Az otthoni wellness eszközök a téli szürkeséget és a rohanós hétköznapokat is pihentető és élményekkel teli nyaralássá változtatják, amelyen az egész család, bármikor részt vehet. Merüljön el ön is a masszázsmedencék kínálta élvezetekben vagy frissüljön fel egy gőzkabin, netán szauna segítségével. A ön számára tökéletes eszköz kiválasztásában a SpaTrend tulajdonosa, Vezse Roland segít az exkluzív bemutatótermi sétán.


Március 8-án kerül sor a különleges sétára, amelyre a hölgyek mellett a férfiakat is nagy készülődéssel várják. Érdemes már most időpontot foglalnia, ha érdekli a masszázsmedencék és kültéri kikapcsolódást, otthoni wellness lehetőségeket rejtő legújabb fejlesztések és szenzációk! A technikai újdonságok és 2020-as trendek mellett megismerkedhet a legkülönlegesebb medencékkel, amelyet akár a nyaralójába is magával vihet.

Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa és ügyvezetője több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így mindent tud, amit a wellnessről, masszázsmedencéről ma tudni érdemes. A SpaTrend fennállása óta már több, mint 3000 háztartást segített hozzá a tökéletes masszázsmedence megtalálásához és március 8-án szívesen válaszon az ön kérdéseire is.
Többet szeretne megtudni a pezsgőfürdőzés egészségügyi hatásairól?

Tanácstalan, hogy mi illik legjobban önhöz és mi szolgálja családja kikapcsolódását és terápiás pihenését? Nem tudja, hogyan illeszthetné be a kiválasztott wellness eszközét jelenlegi életterébe? Ezekre a kérdéseire is választ kaphat az exkluzív sétán, ahol személyre szabott tanácsadás és egyéni kedvezmények is várják majd!

Ha megtetszett valamelyik kiállított darab, akár azonnal az öné lehet, hogy még kiélvezhesse a hűvös napokon jakuzzizás minden szépségét!

A hatalmas bemutatóteremben a legmodernebb és a legpuhább vagy éppen a legstrapabíróbb masszázsmedencék mellett infra szaunákkal, finn szaunákkal, kerti bútorokkal, gáz-, faszenes és kerámia grillekkel valamint hatalmas kerti bútor választékkal is találkozhat. Szeretne felkészülni a tavaszi kerti szezonra? A SpaTrend ürömi bemutatóterménél jobb helyre nem is mehetne!

A sétára az alábbi linken regisztrálhat!

De ha beteltek volna a helyek, akkor sem maradt le semmiről, hiszen március 6-14 között rendezik meg a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárt, ahol bemutatkoznak az 2020-as év legújabb masszázsmedencéi. Biztosítsa be helyét a rendezvényen!